Sklep firmy Sanechem - dystrybutora azjatyckich produktów. Dość prężnie rozwijająca się firma w sektorze gastronomiczno-handlowym. Dawno temu posiadali w swojej ofercie piwa z browaru Unibroque. Obecnie dość typowe piwa zagraniczne piwa: TsingTao, Kirin, Sapporo, poza tym Mythos i angielskie (Bombardier). Ostatnio widzę, że nawiązali współpracę z Ukraińskim Domem Handlowym (albo mają bezpośrednio z Ukrainy), bo jest także Obołon i m.in. Lwiwiskie Porter. Ten ostatni za 3.60. Co na ceny w Galerii Krakowskiej jest niską ceną.
Kraków, Pawia 5 (Galeria Krakowska), Kuchnie Świata
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
-
Channel: Ukraina
2020-03-26, 04:32 -
-
Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
-
-
W zeszłym roku na forum wspominałem, że w miasteczku Rýmařov prawdopodobnie powstanie drugi browar. Tak też się stało i na początku tego roku na drugim końcu miasteczka w
Hotelu Slunce został otwarty browar o nazwie Morous. Sama okolica w której stoi hotel jest o wiele cichsza i...-
Channel: Czechy
-
-
Na wstępie pozwolę sobie na zacytowanie ze strony browaru krótkiego rysu historycznego tego miejsca:
,,Początki tego wyjątkowego miejsca sięgają lat 60 tych. Właśnie tam odbyła się uroczysta kolacja komitetu budowy Wojewódzkiego Parku Kultury i Wypoczynku, by następnie przez...-
Channel: Śląskie
-
-
Mieszkańcy wielkich osiedli mieszkaniowych w północno-wschodniej części Charkowa nie mogą narzekać na brak piwnych atrakcji. Przy magistralnej ulicy Geroiv Praci mają browar restauracyjny AltBier, https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=134991 a zaledwie 3 przystanki tramwajowe na wschód, na...
-
Channel: Ukraina
2020-03-20, 04:22 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment