Kraków, Łagiewniki (pawilony przy pętli tramwajowej)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Jurandofil
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2007.10
    • 977

Kraków, Łagiewniki (pawilony przy pętli tramwajowej)

Kraków 29.03.2008 - część II

Z tramwaju linii 11 wysiadłem na pętli Łagiewniki i na południowo-zachodnim rogu skrzyżowania Brożka z Wadowicką odwiedziłem sklep (który jest jednocześnie barem z piwem wyłącznie butelkowym).
    Znalazłem tu jedną ciekawostkę z Relakspola: excellent mocne (7% alk.), bączek. W ofercie tylko jeden był z datą ważnosci późniejszą niż grudzień 2007 Wykupiłem cały asortyment
    Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...

Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
    Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19269

Ten sklep był gdzieś zasygnalizowany, ale pewnie nie ma swojego wątku. Zacne miejsce dla podróżnego, z tego co słyszałem... bo mnie nie udało mi się trafić
    Last edited by e-prezes; 2008-03-30, 20:19.

Comment

• karabach
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2011.09
      • 163

Czyżby chodziło o UniBar ?
      Rzeczpospolita Krakowska
      jak wychodze to tylko na pole

Comment

• MarcinKa
        Major Piwnych Rewolucji
        🍼🍼
        • 2005.02
        • 2736

No pewnie chodziło o Uni Bar.
        To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów

Comment

Przetwarzanie...
        X