Tarnów, Jana Pawła II 8, Elea (dawniej Billa)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zolwixx
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2008.03
    • 42

Tarnów, Jana Pawła II 8, Elea (dawniej Billa)

moj ulubiony sklep w calym Tarnowie
    czeste promocje (jakby kogos interesowalo Tyskie za 2 pln i mniej),
    chyba najwiekszy wybor w Tarnowie, sa Koźlaki i Żywe z Ambera,
    sa La Trappe, Maitre Kantery i inne Warsteinery,
    jest nawet Amsterdam Maximator jest Fisher, Frantziskaner,
    z polskich nic oprocz Amberowych nie rzucilo mi sie w oczy,
    z zagranicznych jest w czym wybierac.

Related Topics

Collapse

• dadek
    Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
    dadek
    Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
    2022-04-08, 01:05
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Rzeszowiak
    Tarnów, Rynek 17, PUB Przepraszam
    Rzeszowiak
    Klimatyczny pub muzyczny, w stałej ofercie lany Grybów, ponadto Piwojad (nie wiem czy na stałe, czy sezonowo). Bardzo duży wybór kraftów z butelki.
    2019-10-10, 20:35
  • Rzeszowiak
    Tarnów, Rynek 22, Hybryda
    Rzeszowiak
    Pub/kawiarnia na rynku w Tarnowie, w ofercie beczkowe Pan IPAni z browaru Trzech Kumpli za 10 zł/ 0,5 l., oraz kilka beczkowych koncerniaków w tym żywiec porter.
    2019-10-10, 20:32
  • Tumry
    Chmiel dawniej i dziś
    Tumry
    Gdy miałem 8 lat trafiłem do chmielarni - przedwojennego budynku, do którego przywożono ciężarówki świeżo zerwanego chmielu (plantację też mi pokazano) - na końcu cyklu produkcyjnego była prasa wysoka na jakieś 6-8 metrów (czyli jej góra tkwiła gdzieś w otworze sufitu), która wtłaczała...
    2019-09-23, 21:00
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...