Tyle że ja tam jestem tylko klientem, czasem coś przy okazji wrzucę, bo oferta jest jak dla mnie bardzo dobra, zwłaszcza że Pracownia czy Podgórz na kranie to nie jest coś, co spotyka się w każdym sklepie.
Proponuję wprowadzić jakieś jasne zasady dla klientów sklepów na forum lub osobny dział komercyjnych wątków i osobny dział niekomercyjnych, gdzie podajemy co najwyżej nazwę browaru, którego piwa są w ofercie i problem z głowy.
Tyle że ja tam jestem tylko klientem, czasem coś przy okazji wrzucę, bo oferta jest jak dla mnie bardzo dobra, zwłaszcza że Pracownia czy Podgórz na kranie to nie jest coś, co spotyka się w każdym sklepie.
Proponuję wprowadzić jakieś jasne zasady dla klientów sklepów na forum lub osobny dział komercyjnych wątków i osobny dział niekomercyjnych, gdzie podajemy co najwyżej nazwę browaru, którego piwa są w ofercie i problem z głowy.
EOT.
Jak piszesz od siebie, prywatnie, to ok. Bezrefleksyjne kopiowanie treści ze strony sklepu nie jest ok, szczególnie gdy to kolejny przypadek w tym akurat wątku.
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2014-12-15, 20:10.
Na kranie dosłownie od dzisiaj Beskydsky pivovarek Vanocni special i Kudłaty elf, tego drugiego jeszcze dzisiaj będę testował Poza tym asortyment zmienia się błyskawicznie, w chwilę wymiotło Dori II i świąteczne z Pracowni, została tylko 3 Pracowni i Szałpiwu. Poza tym 3 ursy (deszcz i jakieś 2 inne), trochę z Peruna, oba nowe Raciborskie i Szczerbaty Smok oraz no more saint. Tradycyjnie jest komplet Pinty. Tyle z pamięci mogę wymienić.
Na kranie Space Sheep z Podgórza i Dżok z pracowni, ma się też ponoć pojawić Korpoludek z Podgórza Z Ciekawych nowości w oczy rzucił mi się Penzerfaust z Kraftwerku
W Zielonej Górze przy ulicy Zacisze 20 znajduje się sklep "Jasne i Ciemne", który specjalizuje się w sprzedaży lanego piwa z beczki do butelki PET. W asortymencie sklepu dostępne są różnorodne rodzaje piw, w tym czeskie, niemieckie i polskie. Oprócz piw, klientów przyciągają również...
Sklep stacjonarny i internetowy. Mamy w ofercie ponad 1800 gatunków piwa, głównie krafty polskie a do tego piwa oryginalne czeskie i rosnący asortyment piw z krajów europejskich tj. Belgia, Niemcy, Holandia, Dania, Austria, itp. Staramy się utrzymywać stałą ofertę jeśli to tylko możliwe,...
W wigilię Wszystkich Świętych, tj. czwartek 31.10 mamy nieczynne i nie wysyłamy paczek (dotarłyby najwcześniej w poniedziałek).
Jeśli potrzebujesz czegoś pilnie potencjalnie jeszcze przed weekendem, to zamówienie i wybrana opcja pobranie / szybki przelew do godz. 9:00 w środę...
Internetowy sklep litewskiego browaru Dundulis oferuje dostawę do Polski. Karton piwa za 12 Euro, co jest normalną stawką kurierską w relacji LT-PL. Polecam gorąco! https://shop.dundulis.lt/...
W centrum Hajnówki przy ul. Batorego 3, kilometr od dworca kolejowego znajduje się sklep rybny, który od niedawna jest również sklepem firmowym browaru "Markowy" z Hajnówki.
Między pastą z makreli a wędzonym pstrągiem sklepik oferuje całą gamę piw butelkowych w niezwykle...
Comment