Gdzieś już pisałem ale dla pewności jeszcze razNa Filareckiej jest sklepik który sprzedaje super winko i piwko.Ma Amber,Perłe całą,Sulimar,Witnicę,Grybów,BBG,sporo importu.Odjechany koleś stoi za ladąpolecam
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Hmm,soryFilarecka w Krakowie.Pozdrawiam wszystkich
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika explorer35
Gdzieś już pisałem ale dla pewności jeszcze razNa Filareckiej jest sklepik który sprzedaje super winko i piwko.Ma Amber,Perłe całą,Sulimar,Witnicę,Grybów,BBG,sporo importu.Odjechany koleś stoi za ladąpolecam
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
Powstały kilka m-cy temu nowy podpoznański browar prowadzi także sprzedaż detaliczną na miejscu.
Będąc w pobliżu zajrzałem do Sadów w zeszłym tygodniu.
Browar położony jest w niezbyt ciekawej lokalizacji, na zakończeniu ulicy za ciągiem hal w których mieszczą się hurtownie,...
Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
Znany i raczej nielubiany , a jednak swojego tematu na forum nie ma. We wsi Pokrówka okok Chełma znajduje się browar Jagiełło. Dojazd - najlepiej taksówką z Chełma, zapłacicie paręnaście złotych, a komunikacja miejska tam praktycznie nie istnieje.
W samym browarze mamy całkiem...
Comment