Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jurandofil
Wyświetlenie odpowiedzi
Kraków, Krowoderska 37, Strefa-Piwa
Collapse
X
-
Strefa Piwa
ul. Krowoderska 37
31-141 Kraków
www.strefa-piwa.pl
www.facebook.com/StrefaPiwa
www.facebook.com/StrefaPiwaPub
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skitof Wyświetlenie odpowiedziGrand Cru z Rodenbach, którego jestem b. ciekawy, bo to jeśli się nie mylę to rodzaj witbiera.
Comment
-
-
Składam na ręce szefostwa Strefy serdeczne podziękowania.
Mimo, iż półki z Czechami nie były zastawione w całości, to wybór rewelacyjny! Dziękuję za możliwość przechowania butelek do wizyty przezd odjazdem pociągu.
Krakusy Szanowne! Macie fantastyczny sklep w Krakowie! Zazdroszczę!
Strefiarzom Piwa szczerze gratulujęZnam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
Nowości
Opat Kvasnicak w 11 odsłonach: zwykły, bitter, kolendra, pieprz, truskawka, cytryna, morela, żurawina, laurowy, imbirowy, miodowy. Cerna Hora Black Hill - piwo na bazie Kvasara i Granata z dodatkiem wyciągu różnych ziół. Nowy Ciechan Porter i Raciborskie.Strefa Piwa
ul. Krowoderska 37
31-141 Kraków
www.strefa-piwa.pl
Comment
-
-
Byłem wczoraj pierwszy raz. Wrażenie, bardzo pozytywne. Sprzedawca doskonale orientował się w tym co ma na półkach. Czechy i Polska, może nie powaliły ilością, ale i tak jest bardzo duży wybór. Belgijskie naprawdę robią wrażenie. Niepasteryzowane, mieszkają w lodówkach. Ceny bardzo przystępne i wszystko można sobie w spokoju pooglądać. Nikt spragniony z kolejki nie dyszy za nami jak Marii i nie trzeba się śpieszyć. Będę tam zaglądał na pewno.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika oyo Wyświetlenie odpowiedziCzechy i Polska, może nie powaliły ilością, ale i tak jest bardzo duży wybór. Belgijskie naprawdę robią wrażenie.
Chociaż jestem wielbicielem belgijskich wynalazków to zawsze sięgam po jakiegoś Czecha lub Polaka i do dzisiaj jeszcze nie zakończyłem pierwszej tury degustacyjnej
Po ostatnio zakupionych Opatach kolendrowo - cytrynowo - morelowych, zrobiłem sobie krótką przerwę z lambikami i la chouffami, bo Czesi zaskakują mnie coraz milej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dons1 Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Po ostatnio zakupionych Opatach kolendrowo - cytrynowo - morelowych, (...) bo Czesi zaskakują mnie coraz milej
Comment
-
-
Dobra chemia nie jest zła
A tak na serio, to czytałem na forum, że podobno bazują na wyciągu z moreli lub czereśniach afrykańskich...
Ogólnie człowiek nie wie z czego tyje
Mnie Opaty wchodzą w znakomite związki chemiczne - ale mięty jeszcze nie czuje...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dons1 Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Ogólnie człowiek nie wie z czego tyje
(...)
Comment
-
-
Bez przesady proszę to jest temat o sklepie, a nie o odchudzaniu czy dodatkach do piw.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Strefa-Piwa Wyświetlenie odpowiedziOpat Kvasnicak w 11 odsłonach: zwykły, bitter, kolendra, pieprz, truskawka, cytryna, morela, żurawina, laurowy, imbirowy, miodowy.
No i czy w przypadku mojej ewentualnej wizyty w najbliższą sobotę coś jeszcze może się ostać czy raczej można tylko pomarzyć?Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?
Comment
-
-
W litrowych PETach. Obecnie brak zwykłego oraz bittera, pozostałe powinny dotrwać do soboty (możemy coś odłożyć).Strefa Piwa
ul. Krowoderska 37
31-141 Kraków
www.strefa-piwa.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Strefa-Piwa Wyświetlenie odpowiedziW litrowych PETach. Obecnie brak zwykłego oraz bittera, pozostałe powinny dotrwać do soboty (możemy coś odłożyć).
Ale jakby co, to dam znać. Dziękuję.Last edited by Jurandofil; 2010-09-07, 11:56.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Comment
-
-
Od dzisiaj zapraszamy na Jasne Pełne, Bursztynowe, Miodowe i Czekoladowe - Browar na Jurze z Zawiercia.Strefa Piwa
ul. Krowoderska 37
31-141 Kraków
www.strefa-piwa.pl
Comment
-
-
Dzisiaj i jutro promocja - OPAT KVASNICAK LEMON - dwa w cenie jednego.Strefa Piwa
ul. Krowoderska 37
31-141 Kraków
www.strefa-piwa.pl
Comment
-
Comment