Mały sklep na rogu ulic Powstańców i Majora ma w swojej ofercie ponad 120 rodzajów piw.Można w nim znaleźć piwa browarów:Konstancin, Jagiełło, Czarnków, Krajan, Witnica, Bielkówko i wiele innych.
Kraków, Powstańców 20, F.H. Bartis
Collapse
X
-
To Damskie to jaki czort?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Miałem takie podejrzenie, ale gdzieś pozostał ten cień wątpliwości.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedziNa pewno Pilsweiser Women´s Beer
Comment
-
-
Czasem tam bywam i było by to miejsce alternatywne dla bogato zaopatrzonego sklepu Maria na Ruczaju,
który jest daleko na drugim końcu miasta i czasem ciężko mi tam dotrzeć.
Szczególnie interesuje mnie mazowieckie z Konstancina bo go lubię...
Może tam będę niedługo to sobie wszystko sprawdzę...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waranek Wyświetlenie odpowiedziraczej Noteckie
Comment
-
-
To jest dział o sklepach, a nie galeria. Proszę nie wklejać takich fotekŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment