To jest sklep z największym asortymentem w okolicy(dzielnicy Krakowa).
Żadne nazwy nie oddadzą tego co zdjęcie.
Nie wiedziałem że nie można wstawiać fotek.
...też parę razy mnie zbesztano za fotki nawet niewielkie...
ciekawe jakie to forum ma serwery bo w niektórych forach jest cała masa wielkich fotek i to wielokrotnie dublowanych w cytowanych odpowiedziach i jakoś to hula...
Może faktycznie każdy coś wpłaci i kupią coś co wytrzyma niesamowitą chęć lepszego zobrazowania tego co chcemy powiedzieć
To jest sklep z największym asortymentem w okolicy(dzielnicy Krakowa).
Żadne nazwy nie oddadzą tego co zdjęcie.
Nie wiedziałem że nie można wstawiać fotek.
...też parę razy mnie zbesztano za fotki nawet niewielkie...
ciekawe jakie to forum ma serwery bo w niektórych forach jest cała masa wielkich fotek i to wielokrotnie dublowanych w cytowanych odpowiedziach i jakoś to hula...
Może faktycznie każdy coś wpłaci i kupią coś co wytrzyma niesamowitą chęć lepszego zobrazowania tego co chcemy powiedzieć
Proszę pisać na temat, a uwagi co do forum zgłaszać bezpośrednio jego administratorowi.
Ale te produkty są aktualnie dostępne w tym sklepie.
No i co z tego, jak w wielu innych sklepach z ciekawymi piwami. To nie jest temat o opakowaniach a o sklepie. Jak masz w wątpliwości zapraszam na PW. Nie ma potrzeby zaśmiecania tego wątku.
Każdy kolejny post nie na temat zostanie usunięty.
Leszek pisz co tam jest ciekawego albo nowego z np ceną / póki masz cierpliwość /
a jak będziemy znali nazwę to "marsz" do galerii...
albo na stronę producenta i jakoś damy radę zlokalizować resztę...
No i co z tego, jak w wielu innych sklepach z ciekawymi piwami. To nie jest temat o opakowaniach a o sklepie. Jak masz w wątpliwości zapraszam na PW. Nie ma potrzeby zaśmiecania tego wątku.
Każdy kolejny post nie na temat zostanie usunięty.
Jesteś bardzo nie konsekwentna. Moje posty zagroziłaś usunięciem a inne sobie robią co chcą.
Inne nie zaśmiecają tego wątku?
Nie jest to obecnie jakoś specjalnie uregulowane, ale wskazujesz na płatne wpisy reklamowe, w których dodatkowe obciążenie serwera jest w jakiś sposób kompensowane przez uiszczanie opłaty idącej na utrzymanie serwisu. Okazjonalne zamieszczanie zdjęć, przede wszystkim z widocznym wnętrzem sklepu jest ok, natomiast nie należy wyręczać sklepu w działaniach promocyjnych. Jeśli ktoś nie rozumie w czym rzecz - płaci się za transfer, miejsce na dyskach, miejsce za backup danych itp. To nie są małe kwoty jeśli się wszystko zsumuje. Dodawanie W TYM MIEJSCU zdjęcia butelki z etykietą nie wnosi nic nowego poza wzrostem opłat za serwowanie tych danych.
Comment