Kraków, Łużycka 25 (Kurdwanów), Beer Concept
Collapse
X
-
-
Półki uzupełnione świeżą dostawą. Z nowych piw:
Manufaktura Pils
Miłosław Marcowe
Wrócił Krakowiak Nieklarowny i Miodowy.
------------------------------------
Świeża dostawa Fritz Koli, Coca Cola Wanilia oraz Beef Jerky (suszone mięso).Comment
-
Nie muszę być osobiście, by wiedzieć co jest, a co jest w planach
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
W takim razie już szukam wulkanizatora!
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Poczekaj może trochę, może się zjawi: http://www.youtube.com/watch?v=nB_6JVaDlt8To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, CiechanówComment
-
Świeża dostawa. Półki uzupełnione.
Wrócił AleBrowar w postaci Rowing Jack, którego browarnik dopilnował, by go jeszcze nie spasteryzowali.Comment
-
Powrót Koźlika z Lwówka i Portera z miasta Dody. Ponownie Żytnie.
--
Łomża podkapslowa również na półce.Comment
-
Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
-
Channel: Niemcy
-
-
Witam serdecznie wszystkich piwowarów.
W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza"....-
Channel: Twoje warzenie
-
-
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...1 Photo
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
-
Channel: Czechy
-
-
Cześć! Czy mogę bezkarnie dolać do brzeczki po wysładzaniu a przed gotowaniem np 20% wody, by zwiększyć jej objętość? Wiadomo, że stracę blg, ale zyskam ilość piwa. Można tak robić czy to jakoś zniszczy brzeczkę? W jakiej temp. ew. dolewać tej wody?
-
Channel: Surowce
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment