12 wróciła na chwilę
Kraków, Łużycka 25 (Kurdwanów), Beer Concept
Collapse
X
-
Zwrot w akcji.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
U was w domu ta premiera?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziU was w domu ta premiera?
Comment
-
-
To wypiękniała ta kuchnia.
Comment
-
-
Szukamy osoby chętnej do pracy, polegającej na rozwożeniu towaru. Niepełny wymiar godzin, pól etatu.
Najchętniej studenci. Z doświadczeniem w prowadzeniu samochodu, najlepiej dostawczego. Mile widziana znajomość tematu piw regionalnych.
akces proszę zgłaszać na adres daniel@beerconcept.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerconcept Wyświetlenie odpowiedziSzukamy osoby chętnej do pracy, polegającej na rozwożeniu towaru. Niepełny wymiar godzin, pól etatu.
Najchętniej studenci. Z doświadczeniem w prowadzeniu samochodu, najlepiej dostawczego. Mile widziana znajomość tematu piw regionalnych.
akces proszę zgłaszać na adres daniel@beerconcept.plLast edited by waldekpl1; 2014-07-29, 19:52.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waldekpl1 Wyświetlenie odpowiedziBędzie prowadzona sprzedaż online z dostawą do domu ? <zaciera rączki>
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waldekpl1 Wyświetlenie odpowiedziBędzie prowadzona sprzedaż online z dostawą do domu ? <zaciera rączki>
jesteśmy też hurtownią i dlatego potrzebujemy rąk do pracy
Comment
-
-
Niewątpliwie przebojem tego weekendu jest Amerykańska Pszenica z dodatkiem różowego pieprzu z Browaru Zawiercie.
ponadto:
ważna informacja dla kolekcjonerów trzy nowe piwa z Olbrachta, które właśnie pojawiły się w ofercie:
- Córy Koryntu (weizenbock)
- Opactwo Olbrachta (IPA)
- Pomarańczarnia Króla (wit)
są jeszcze w starych (brązowych etykietach) w bardzo limitowanej ilości. Nowa partia będzie już miała inne, nowe etykiety.
Ponadto Nikasi N6A Cream Ale
Wróciły też piwne lody, tym razem zrobione zostały na bazie Ataku chmielu, więc spodziewać się można jeszcze więcej goryczki
Comment
-
Comment