Tak z pamięci to: gold, ciemny koźlak, kristallweizen, kellerpils i na pewno coś jeszcze z jasnych, a ostatniego nie kojarzę.
Opole, Jodłowa, Intermarche (były Spar) (zamknięte)
Collapse
X
-
Orientujecie się:
Czy Engel nadal dostępny?
Czy są dostępne w stałym asortymencie piwa z browarów regionalnych (z jakich browarów)?Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Po pobycie wczoraj stwierdziłem obecność:
- Schofferhofer Dunkles Hefeweizen w cenie 5,00
- z niemieckiego browaru Engel 4 rodzaje: Engel Gold, Engel Aloisius, Engel Hefeweizen, Engel Weisbierpils wszystkie za 5,99
- Erdinger Pikantur i Dunkel
- Koźlak i Porter z Witnicy
- Perła Export w Puszce
- tylko tu w Opolu znalazłem Kasztelan Jasne Pełne w puszce (2,89) i Kasztelan Mocne również w Puszce z Browaru Kasztelan w Sierpcu (3,19)
Comment
-
-
Dzisiaj zakupiłem w owym sklepie dwa bączki Łomży niepasteryzowanej,a zakupiłem tylko dwa ze względu na cenę która jest kosmiczna 3,69 za bączka to chyba przesada. Piwo w sumie niczego sobie ale przecież tu i ówdzie w Opolu można dostać coś dobrego za mniejsze pieniążki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanek Wyświetlenie odpowiedziSklep zlikwidowany i nie wiadomo, czy pojawi się jakiś nowy.
Comment
-
-
Raczej klimatu dla drożyzny i nieświeżości. Sklep, który miał jedne z najwyższych cen spośród marketów – ustępował chyba tylko sieci Milea – a owoce i warzywa, to chyba mieli dostarczane z kompostu. Szkoda tylko piw, których asortyment często się zmieniał i można było ustrzelić coś ciekawego.
Dodatkowo otworzyło się niedaleko centrum handlowe i Polo, które odebrały klientów muszkieterom.
Comment
-
Comment