Porter nadal jest ale Art. chyba wykupił prawie wszystkie butelki 0,5 l bo do niedawna jeszcze było ich sporo a teraz znowu dominują bączki. Z nowości jest Red oraz dwa piwa robione przez Jabłonowo dla marketu
(mini cena). Jest też już od dawna jakieś czeskie piwo w pecie za prawie 7 zł.
Wy to macie dobrze w Opolu... Porter z Witnicy... W Poznaniu straszna posucha piwna. Wszędzie panuje Lech i inna masówka, a jak się coś trafi to zazwyczaj cos niezbyt pysznego...
Ale za to jutro dostawa Noteckiego do domciu
W sumie tak to jest Popijając Noteckie (niedostepne w Poznaniu, przywiezione z Czarnkowa), nie powinienem pisać takich rzeczy. Ale i tak porterkiem z Witnicy bym nie wzgardził...
Z tego co widziałem to Porter z Witnicy jest we wszystkich Intermarche w jakich byłem (Leszno, Piła , Jarocin) więc najprpawdopodobniej bedzie tez w Swarzędzu - to chyba najbliży Poznania Intermarche.
Od dłuższego czasu w sklepie na podłodze zalegają cztero bądź sześciopaki Redd?s-a. I nie widać żeby ich ubywało. Ktoś chyba się przeliczył i myślał, że jak dadzą szklankę do każdego ?paka? to ludzie się rzucą i wykupią wszystko. Ale szklanki już dawno znikły a piwa nie ubywa. Chyba, że ma tak duże wzięcie, iż ubywa go codziennie i dostawiają tylko nowe
Muszę zerknąć na datę przydatności oraz monitorować cenę.
Doszedł Wojak premium oraz wszechmocny jak i piwo cynamonowe. Dodając piwa z Kielc, które są już od dłuższego czasu można stwierdzić, iż jest to najlepiej zaopatrzony sklep w Opolu z piwami z browaru Belgia.
Firmowa lodówka Namysłowa jest już zaopatrzona w produkty z nowymi szatami(komplet piw do wyboru) jedynie kozackie mocne jest na półce a nie schłodzone. Pojawił się również Kulumbacher w małych puszkach za niecałe 2 zł.
Jest już słabsza wersja Kozackiego oraz butelkowy Goolman i Freeq. Dla miłośników piw zamykanych na porcelankę lub plastik pojawił się Fischer oraz Grolsch. Jest kilka piwa Faxe ale tylko w puszkach.
W sklepie pojawił się Pies(jeszcze nie rozpakowany) oraz amerykański Bud ale tylko puszkowy.
I co mnie miło zaskoczyło, porter ze Zduńskiej Woli!! Też jeszcze nie rozstawiony na pułkach.
Comment