W sklepie pojawia się coraz więcej czeskich piw do Zlotopramenów i Staroprmaneów dołączył Branik, Budweiser oraz dwa Moravary.
Opole, Jodłowa, Intermarche (były Spar) (zamknięte)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekW sklepie pojawił się Pies(jeszcze nie rozpakowany) oraz amerykański Bud ale tylko puszkowy.
I co mnie miło zaskoczyło, porter ze Zduńskiej Woli!! Też jeszcze nie rozstawiony na pułkach.Last edited by Pogoniarz; 2005-06-09, 16:16.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzW Szczecinie już od dawna był na półkach
Comment
-
-
W sklepie pojawił się Faustus z Juranda. Widziałek kilka butelek, ale nie wiem jak długo się ustoją i czy będą jeszcze potem dostępne.Last edited by Tomasz_FK; 2005-10-07, 08:50.Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekZa to pojawił się Koźlak z Witnicy.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Byłem tam wczoraj w odwiedzinach. Wciąż na półkach stoi Miodowe z Jabłonowa (i w kilku skrzynkach na podłodze), jest Staropolski Porter i Koźlak z Bossa.
Niestety, jakiś czas temu zniknęły Bossowskie Portery i amberowski Koźlak, nad czym wielce ubolewam.Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Tomasz_FKByłem tam wczoraj w odwiedzinach. Wciąż na półkach stoi Miodowe z Jabłonowa (i w kilku skrzynkach na podłodze), jest Staropolski Porter i Koźlak z Bossa.
Niestety, jakiś czas temu zniknęły Bossowskie Portery i amberowski Koźlak, nad czym wielce ubolewam.
A portery z Bossa jak najbardziej są!Sam widziałem 30 minut temu
Comment
-
-
Sląskie Mocne jest z Van Pura.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment