Lewiatan na ulicy Ligonia w Opolu. Wpadłem tam dzisiaj i bardzo się zdziwiłem tym co ujrzałem. Byłem tam już kiedyś i z ciekawszych rzeczy były tam Promile. Natomiast kilka godzin temu moje oczy spostrzegły Hetmana Premium z Krasnegostawu w butelce, od razu zakupiłem. Nigdy jeszcze nie piłem piwka z tego browaru i w końcu będę mógł spróbować co oni tam nawarzyli. Oprócz tego był jeszcze Knap z Imielina ale niestety w puszcza Reszta piw to oczywiście krajowa czołówka produkcyjna.
Spytałem się sprzedawcy czy może ma inne wyroby z Krasnegostawu ale niestety nie miał chodź spytał się mnie czy ja znam jakieś inne. Oczywiście podałem te nazwy chodź nie wszystkie, facet zapisał i będzie się chyba dowiadywał o możliwość zdobycia innych piw z Krasnegostawu.
Spytałem się sprzedawcy czy może ma inne wyroby z Krasnegostawu ale niestety nie miał chodź spytał się mnie czy ja znam jakieś inne. Oczywiście podałem te nazwy chodź nie wszystkie, facet zapisał i będzie się chyba dowiadywał o możliwość zdobycia innych piw z Krasnegostawu.
Comment