Ale fajny sklepik. Mieści się na ulicy Grudzickiej i zawiera spory asortyment polskiego piwa. Są Gobiny z Nakła, Królewskie z konkursowymi etykietami, Piwosz z Zabrza z mikołajową czapką, produkty z Głubczyc i Namysłowa, Lwówek Śląski oraz Vifling eksportowy. Trochę krajowych molochów i jeszcze kilka innych piwek jak np. Hermann Muller.
Opole, Grudzicka, ABC
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Zmieniły się Gobiny, teraz mają je z Prochowic. Jest też Knap z Imielina niestety tylko w konserwie oraz Strażak z Głubczyc.Comment
-
Z nowości jest Szpunt z Imielina niestety tylko w konserwieJest tez nowy Żubr z Białegostoku oprócz tego jest też stary asortyment.
Comment
-
Imielin pakuje tylko do blachyLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
kiszot napisał(a)
Imielin pakuje tylko do blachyComment
-
Pojawiły się nowe piwka z Juranda takie jak Europa Mocne i Imbir's. Jest też świeży produkt z Namysłowa czyli Basztowe. Obecnie można tam dostać Gobiny zarówno z Prochowic jak i Olsztyna. Piwa w konserwach z Imielina nadal są dostępne.Comment
-
Sklep znowu został zaopatrzony w nowe piwa takie jak: Rotmistrz pils oraz Diabelsko mocne w litrowym pecie. Niestety spóźniłem się kilka dni i zastałem informacje z ceną iż był tam DublinMam nadzieję że jeszcze się pojawi.
Comment
-
Z pewnością wielu Opolan się ucieszy z wiadomości iż w tym sklepie dostępny jest Lwówek
Dzisiaj mój tato upolował tam mocne piwo więc nie wiem czy jest i Książęce.
Rozejrzę się tam jak wyzdrowieje.
Ps. Jak już informowałem w innym temacie widziałem rozbitą butelkę właśnie po Książęcym, tak więc może rzeczywiście Lwówek powraca do opolskich sklepów.Comment
-
Byłem dzisiaj w tym sklepie.Z Lwówka było Mocne Dobre po 1,29 PLN.Jest także Rotmistrz z Grudziądza,Gobiny i Knap.Zaskoczeniem są również ceny.Pilsner Urquell poniżej 3 PLN,co w Opolu nie jest częstym zjawiskiem.Comment
-
Ten sklep niedługo powinien zmienić nazwę na Gobin!! Wszędzie tam tego piwa jest pełno.
Z nowości Malinowe z Juranda jak i Gobiny z nowymi etykietami z tego samego browaru. Poza tym masówka wypiera inne piwaJest do dostania ostatni Diament za 80 groszy przeterminowany o jedyne 3 miesiące.
Comment
-