W tym sklepie można dostać oprócz krajowych molochów takie ciekawostki jak dwa rodzaje Ludwarów z Łodzi w petach oraz Diabelskie z Witnicy w bączku.
Opole, Hubala, Mad Market
Collapse
X
-
Odp: Odp: Opole, ABC(Hubala)
dziku napisał(a)
Chyba "Lodwarów"... w petach. Hmmm to rzeczywiście ciekawostki
Co innego "Diabelskie"...
Łódzkich wyrobów nie dostanie się wszędzie,czemu-to już inny temat.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Opole, ABC (EX-U Stasia), ul chyba Hubala
osiedlowy sklepik, nie wiem, czy Bakłażan nie opisywał go przypadkiem tutaj: http://www.browar.biz/forum/showthre...threadid=26800 bo ul. Hubala w Opolu jest strasznie zakręcona.
sklepik to wolnostojący budyneczek jednopiętrowy pomiędzy apteką a Powiatowym Urzędem Pośrednictwa Bezrobocia.
rzadko tam zaglądam, byłem dzisiaj i szukając Palma natknąłem się na piwka z Imielina, zapuszkowane - dwa rodzaje 1.80 - 2.20zł (srebrna / żólta pucha).
poza tym do znalezienia poza masówką: Namysłowy - Rycerksie, Zamkowe, Złoty Denar, N Fulla brak. SuperPiwosz z Zabrza i coś jeszcze.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ok, tematy zatem połączyłem.
aha, jest też lodówka w tymże sklepiku, ale chłodzi praktycznie tylko Piasty butelkowe, Harnasie i inne wielkokoncernowe puszkowce.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
hm, hm - nie chcesz czegoś sprostować?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
w sumie teraz sklep się nazywa znowu inaczej
w sobotę, 12.11 na stoisku alkoholowym stało jeszcze kilka butelek Brackiego. Do tego SuperPiowsza butelkowego wypatrzyłem za ladą. Namysłów był tylko Zamkowy jasny, ponoć bywa też mocny. Namysłów Premium - nie istnieje tu od dawna.
Reszta standard...
Jeśli ktoś z Opolan ma ochotę na to Brackie, to mogę podejść i zakupić.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziw sumie teraz sklep się nazywa znowu inaczej
Wyposażenie: 2 szafy chłodnicze z Wielką 3, regał z puszkowanymi ciekawostkami: Karlik, Sudeckie, Pils i Kozackie.
Słabizna...
Comment
-
Comment