W sklepach sieci Lewiatan w Brzegu jest firmowe piwo "Non Stop Beer". Zależnie od sklepu różni się ceną. W "partnerze" jest około 10 groszy droższe.
Brzeg, sieć Lewiatan, Lewiatan Partner
Collapse
X
-
Małe uściślenie. Jeśli chodzi o najbliższe Lewiatany wokół brzeskiej kwatery to oba znajdują się po sąsiedzku obok browaru. Pierwszy, na na tej samej co browar ulicy, czyli Ofiar Katynia, natomiast ten partnerski na "tyłach", czyli ul. Rybackiej. A ceny, o ile dobrze pamiętam oscylują w granicach 1,60-1,70 za butelkę. -
Zapewne też tam jest. My pisaliśmy o najbliższych Lewiatanach kole mego domu [prawie] przy brzeskim browarze.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GOSIKA co z Lewiatanem na ul. Długiej?złotówkę można nabyć głubczyckiego (brzeskiego) Karlika.
Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Miejsce, do którego skierowano mnie w samym browarze Dolina Bobru, podczas nieudanej wizyty.
W sklepie dostępne były 3 piwa butelkowane z lokalnego browaru. ceny około 7-8 PLN za sztukę.
Sklep czynny:
poniedziałek-piątek 6-22
sobota 8-20-
Channel: Dolnośląskie
2020-08-20, 23:32 -
-
Pyszne ryby, które leżą w ladzie na widoku i możemy sobie wybrać który kawałek chcemy. Do picia spory wybór Kormoranów z butelki.
-
Channel: Warmińsko-Mazurskie
2020-08-19, 11:43 -
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Nie ma co tego rozdzielać. Idąc Grażyńskiego w stronę Zawodzia mamy po jednej stronie Lewiatana z piwami z Raciborza i Cieszyna a po drugiej sklep Świat Alkoholi z wyborem win, miodów i sporego przekroju browaru beskidzkiego w lodówce.
-
Channel: Śląskie
2019-02-02, 20:58 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment