Brzeg, Partyzantów 3, Intermarche

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Wiktoria
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2003.07
    • 798

Brzeg, Partyzantów 3, Intermarche

Sklep Intermarche, ul. Partyzantów 3
    Wybór piw z Bielkówka, w butelkach 0,5 l Koźlak (3.59), Hanza (1.69), Amber Red (2.39). Piwo Luzak z Kielc (1.49). Wybór piw puszkowych i w petach. Dostępne są także piwa zagraniczne.
  • Pepek
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.04
    • 1500

Świetnie! O dostępności amberowego Koźlaczka w polskich "Muszkieterach" wspominali już Forumowicze w tym temacie. W końcu ta dawna sowiecka baza transportowa w Brzegu, na miejscu której zbudowano Intermarche się przydała.
    Zatem wszyscy, którzy mają w swych miejscowościach tę sieć marketów mogą czuć się szczęśliwcami. Ja też
    Pepek

Piwo pijesz - dłużej żyjesz !!!

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • Shedao
      Wrocław, Partyzantów 1, Wielka Wyspa
      Shedao
      Jest to lokal firmowy browaru Wielka Wyspa - kontraktowca, warzącego w Profesji. Otwarty na początku czerwca.

W lokalu mamy cztery krany. Podczas mojej wizyty, na trzech były piwa z WW, a na ostatnim - z Czterech Ścian. Piwa firmowe to: Pils Olimpijski (mocno nachmielony), Raspberry...
      2018-08-29, 07:48
    • radous
      Brzeg, Chrobrego 18, Fabryka Pizzeria
      radous
      Pizzeria otwarta od pół roku. Przechodzę obok praktycznie codziennie i nie wiedziałem, że mają piwa rzemieślnicze. Do wejścia skusił mnie dopiero plakat Pinty. Od lipca lokal bierze udział w laniu Pinty miesiąca.
      W środku 4 krany (pamiętam: Pierwsza Pomoc z Pinty, Tap Lager z Pracowni...
      2018-07-22, 00:26
    • Antylop
      Gdańsk, Partyzantów 8, Maverick
      Antylop
      Patronacki lokal browaru Rockmill otwarty 1 maja br. znajdujący się na parterze biurowca nieopodal Centrum handlowego Manhattan we Wrzeszczu.
      Potencjał - 16 kranów.
      Spróbować można tam zarówno piw z browaru Rockmill, jak również z innych zaprzyjaźnionych browarów.
      Oprócz...
      2018-07-16, 16:12
    • ART
      Słowenia, Ribčev Laz 48, Info center Bohinj
      ART
      Punkt informacyjny przy markecie, poczcie i parkingu w centrum miejscowości. Przy okazji informacji turystycznej z różnymi pamiątkami, mają też kraftowe piwa w sprzedaży. Piwa są w lodówkach i na kilku regałach, lekko licząc z 50 różnych piw można tu zakupić - Pelicon, Reservoir dogs,...
      2023-08-14, 20:15
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...