Kędzierzyn Koźle, Grunwaldzka 11, Ogólno-spożywczy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bastion
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2006.10
    • 1167

Kędzierzyn Koźle, Grunwaldzka 11, Ogólno-spożywczy

O rzut, kamieniem od dworca PKP,znajduje się sklepik a w nim;
    Śląskie Mocne
    Kozackie 1.30 zł
    Kozackie mocne 1.70zł
    Frater mocny 2.45 zł
    Super Piwosz 1.50zł
    Śląsk, z Raciborza 1,30 zł
    I oczywiście zestaw obowiązkowy.
    sklep czynny:PO-PT 6-19.30 So 7-13
    Jeśli macie kilkanaście minut na przesiadkę,w Kędzierzynie,to wystarczy czasu aby
    zrobić zakupy.
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5618

Spacja najlepszym Twoim przyjacieleeeeeeeem jest...

Ps.: Po przecinku proszę o wstawianie spacji przy tworzeniu tematów, itp. itd.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2006-12-03, 14:59.
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

Related Topics

Collapse

• abernacka
      Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 135a, Marynarz Sklep/Bar
      abernacka
      Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
      2024-03-16, 21:12
    • dadek
      Oborniki Śląskie, Grunwaldzka 25, Browar Zbrozło
      dadek
      Majowe szlajanie się po Dolnym Śląsku oczywiście obfitowało w wizyty w browarach już znanych, jak i dla mnie nowych. Z tym w Obornikach był pewien problem gdyż w "internetach" nie było żadnego kontaktu do właścicieli. Jechać "w ciemno" nie lubię, jednak przecież na...
      2021-06-21, 21:13
    • darekd
      Kędzierzyn-Koźle, Grunwaldzka 27, Bar Alabama
      darekd
      Ok. 5-10 min. od dworca znajduje się Alabama. Zwabił mnie tam neon zabrzańskiego Śląskiego. Lokal, że się wyrażę oldskulowy - stare klimaty, wystrój i stare ceny! Świat zatrzymał się dobrych parę lat temu. Z lanych dostępne tylko Śląskie za 3 zł z pól litra! Na witrynie informacja,...
      2009-03-17, 23:11
    • Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • anteks
      Pobierowo, Grunwaldzka 89, Pizzzeria Czerwony Pomidor
      anteks
      Pizzernia Czerwony Pomidor na skrzyżowaniu Grunwaldzka/Poznańska. Przed lokalem parasole Perły i Zwierzyńca. Na nalewakach Perła oraz Pils ze Zwierzyńca
      2018-07-05, 10:42
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...