Kluczbork, Jana Pawła II, Intermarche

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cube666
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2005.12
    • 70

Kluczbork, Jana Pawła II, Intermarche

Oprócz koncernowych piw:

Irlandzkie Mocne z Krajana za 2,99

Jest też w sprzedaży Porter z Krajana i Porter z browaru Boss
    ceny za but. 0,33 - 2,45 i 2,15 PLN
    oraz
    Svyturys Extra 0.5 3,49 PLN
    Svyturys Baltas 0.5 3,29 PLN
    Svyturys Balijos 0.5 3,49 PLN
    Prace archeologiczne wykonywane w połowie lat 80. XX wieku "wykazały niezbicie, że pierwszym zrywem ludowym w naszych dziejach było obalenie reakcyjnego reżimu marionetkowego władcy Popiela, idącego na smyczy zachodnioniemieckiej, przez postępowy nurt plebejski, reprezentowany przez rękodzielnika Piasta", a ów Piast posłużył się do likwidacji Popiela myszami domowymi, dlatego też Komitet Obchodu Założenia Kruszwicy postanowił ufundować pomnik przedstawiający Zwycięską Mysz Postępu i Tradycji.

Related Topics

Collapse

• Kazimierz_W
    Svyturys Vintage 2021
    Kazimierz_W
    Specjalna linia piw Svyturys, produkowana w małych partiach w butelkach numerowanych. JA w Kownie trafiłem z tej serii American Style Wheatwine.
    Kolor: miedziano -czerwony
    Piana: niska szybko znika
    Wysycenie: umiarkowane
    Aromat: tu duże zaskoczenie, bo nie czuć amerykańskich...
    2022-01-20, 13:57
  • Javox
    Švyturys, Žalia Balta
    Javox
    Jasny lager z alko 5.0% a IBU 28.
    Puszka 568 ml.

"To piwo uwarzyliśmy specjalnie dla fanów najsłynniejszego litewskiego klubu koszykówki „Kauno Zalgiris”.
    Nazwaliśmy je „Zalia Balta” (ang. Zielono-biały) na cześć oficjalnych barw drużyny."

Piana - więcej...
    2025-01-17, 16:13
  • Pancernik
    Kluczbork, ul. Pułaskiego 5, Kawiarnia Kinowa
    Pancernik
    Wszyscy wiemy, że czas jest słaby, ale właściciel robi, co może, aby się otworzyć.
    Notatka tutaj: https://nto.pl/kluczbork-kiedys-byla...ar/c1-15495358, właściciel tożsamy z Browarem w Cieniu, w tym linku są też zdjęcia...
    2021-04-29, 13:22
  • dadek
    Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
    dadek
    Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
    2022-04-08, 01:05
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...