Kędzierzyn Koźle, Wojska Polskiego 10 (?), Zimna Wódka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Mason
    replied
    Mój ojciec odwiedził owy sklep i mówił, że tak bogatego wyboru piwa jeszcze nie widział . Jak się wyrobię to w środę sprawdzę co tam macie ciekawego

Leave a comment:

• chaynik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason
    No fajnie, teraz to wiem jak jestem 300km od Kędzierzyna. Jakby godziny otwarcia były wywieszone to bym wczoraj wpadł na zakupy a tak klops. Ponawiam pytanie o dostępność Lwówka Śląskiego i Brackiego
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chaynik
    Jest już Lwówek i Twierdzowe niepasteryzowane z Raciborza. Pojawiło się Mastne z Cieszyna
    A także Czarnkowskie - Proletaryat ;]

Leave a comment:

• chaynik
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason
    No fajnie, teraz to wiem jak jestem 300km od Kędzierzyna. Jakby godziny otwarcia były wywieszone to bym wczoraj wpadł na zakupy a tak klops. Ponawiam pytanie o dostępność Lwówka Śląskiego i Brackiego
    Jest już Lwówek i Twierdzowe niepasteryzowane z Raciborza. Pojawiło się Mastne z Cieszyna

Leave a comment:

• Mason
    replied

Leave a comment:

• karamazow
    replied
    sklep w Kędzierzynie

masz sklep otwarty jest już od dłuzszego czasu w godzinach 9 - 22 a w niedzielę 14 -22 więc wszystkich zapraszamy . W pełnej ofercie ciechany , konstancin , kormoran , zawiercie , czarnków , bernardy , gniewosze , cornelius i wiele innych . eksperymentujemy obecnie z ciekawostkami jak opat pepper kvasnicak niefiltrowany i bedziemy przyjmowac zamówienia - piwo jest świetne ale ten jednotygodniowy temin przydatności .Racibórz wszedł już na stałe na nasze półki . Marzy nam sie ekspansja w strone Koźla , Zdzieszowic itd.

Leave a comment:

• Mason
    replied
    Super inicjatywa, wreszcie będzie gdzie kupić Piwo w Kędzierzynie
    Byłem dziś w okolicy z nadzieją że może sklep będzie otwarty, niestety nie był. I w ogóle nie wiadomo kiedy bywa otwarty, bo brak stosownej informacji. Mam nadzieję, że nie w takich godzinach jak pobliski warzywniak pn-pt 9-17 i sb 9-13...
    Zajrzałem przez szybę do środka a tam Kormorany, Fortuna, Racibórz, Bernardy. Tyle wypatrzyłem z ulicy. Czy w ofercie są Lwówki Śląskie i Brackie?

Google maps twierdzi, że adres to Wojska Polskiego 19.

Leave a comment:

• karamazow
    replied
    juz jestem. Cieszę sie z nowego nabytku - mysle o raciborskim .Jest naprawde świetne i ma dobra cenę . Odwiedziliśmy browar zamkowy .Jest tam piekny pozytywny nastrój i kapitalni ludzie którzy sie cieszą że mogą tworzyć cos wartościowego .Pozdrawiam Paną Małgosię .W planach mają jeszcze niepasteryzowane i ciemne.Niech ich piwny bóg prowadzi .Pozdrawiam

Leave a comment:

• wokulski
    replied
    karamazow chyba nie ma chwilowo czasu , a tu następne nowości :
    - piwo Raciborskie , z ożywionego browaru zamkowego w Raciborzu - jasne pełne 5 volt
    ekstrakt chyba 12%
    -3 rodzaje Bernarda z zamknięciem typu PRL ,jasne ciemne i jantarowe
    jak widać sklep prze do przodu i niech tak zostanie
    powodzenie

Leave a comment:

• karamazow
    replied
    wspaniale nowości !

sklep został oznakowany pieknym banerem informującym o piwach naruralnych regionalnych .Cieszy nas wprowadzenie do ciągłej sprzedaży produktów browaru Kormoran - orkiszowe ( z miodem i niefiltrowane z drożdżami , rześkie , świeże , warmiak , Do ciechana miodowego dołożylismy pSZenicznego.Idzie jesień więc czas pomyśleć o czymś mocniejszym - dorzuciliśmy grand imperial porter , komes porter z fortuny , konstancin czarny dąb oraz porter warmiński .Oczywiście nie zapominając o naszch przyjaciołach z Czech zrobiliśmy ukłon strone novopackiego w dwóch rodzajach.Nie ukrywam że chodzi nam po głowie jakiś miły lokal gdzie te radosne trunki wlewane byłyby do kulfi w rytm dobrej muzyki .Życzcie nam by się to powiodło. wszystkich pozdrawiam GH
    Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2010-09-04, 00:31. Powód: ort.

Leave a comment:

• chaynik
    replied
    Doszły nowe gatunki:
    Rohozec - Skalak Rzezany
    i dwa letnie 11* Svetly i Czerny.
    Orkiszowe z Kormorana
    Ciechan Pszeniczny
    Pozdrav

Leave a comment:

• chaynik
    replied
    Nowy sklep w Kędzierzynie

Dzisiaj byłem na zakupach i zobaczyłem, że trwają prace nad oznakowaniem sklepu w sposób wybitnie widoczny. Ogólnie dojście do sklepu to : około 250 m od skrzyżowania Al Jana Pawła II z ulicą Wojska Polskiego, wzdłuż ulicy w ciągu handlowym po prawej stronie ! plecami do Hali Sportowej. Jak będzie " obanerowany : będzie widać. Tam nie ma innego monopolowego

Leave a comment:

• chemmobile
    replied
    Prosiłbym zatem o wskazanie lokalizacji na GoogleMaps, bo trudno będzie odnaleźć ten lokal mając do dyspozycji nazwę ulicy i nazwę "sklep"

Leave a comment:

• fuliano
    replied
    idealne więc lokalizacja, klient z gotówką prosto po piwo bedzie leciał

Leave a comment:

• karamazow
    replied
    adres sklepu

witaj - ul. Wojska Polskiego to główna ulica handlowa Kędzierzyna - jest tu pasaż pawilonów właściwie bez numeru .Nasz sklep połaczony jest z jedynym warzywniakiem w tej okolicy .Stanowimy całośc i bastion wobec dwóch żabek i 13 banków jakie tu zawitały .

Leave a comment:

• chemmobile
    replied
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karamazow
    Będę informował o nowościach.
    To ja poproszę o pierwszą nowość w postaci numeru ulicy tegoż lokalu. Dzięki

Leave a comment: