Krosno, Sikorskiego 1b, Alkoteka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Prusak
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 4507

Krosno, Sikorskiego 1b, Alkoteka

Sklep w odnowionym pawiloniku po jakimś zapewne warzywniaku, na krośnienskich osiedlach.
    Duży wybór piw rzemieślniczych, poustawianych jednak chaotycznie bez żadnego porządku, zalegających też różnymi pojedynczymi egzemplarzami w skrzynkach.
    Choć nie jestem fanem tatuażu (za moich czasów nosili je tylko kryminaliści, ew. niektórzy tatuowali się w wojsku), to uwagę zwraca motyl nad piersiami sprzedawczyni, widoczny dość dokładnie, kiedy pani jest w odpowiednio dobranej koszulce. Rodzi się wtedy oczywiście pytanie, czy wyłaniające się z dekoltu skrzydła mają swój ciąg dalszy nieco niżej.
    Żeby nie było, że nie o piwie , to żeby nie uprawiać zbędnych wyliczeń, ktore i tak będą zawsze niekompletne, powiem tyle, że właściwie każdy bardziej wybredny piwosz mógłby bez trudu coś dla siebie znaleźć.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Prusak; 2019-08-03, 13:07.
  • Prusak
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 4507

Po roku wyraźnie widać dołowanie. Wybór znacznie mniejszy, zaś z okolicznych browarów nie ma nic, choć pan poinformował mnie, że czasem (rzadko) bywa.

Comment

Related Topics

Collapse

• Prusak
      Krosno, Lwowska 14, DobryBro
      Prusak
      Juz wcześniej miałem zasygnalizować istnienie tego sklepu, o którym dowiedziałem się zresztą śledząc inne wpisy na forum (dzięki Pankracy).
      Ciekawy melanż, a miły memu srecu: z jednej strony piwa z niemal wszystkich browarów województwa podkarpackiego (poza Czarterem i Mucznem, o...
      2024-09-20, 18:34
    • telek
      Kołobrzeg, Sikorskiego 1 (na środku kortów), pizzeria Tenisówka
      telek
      Lokal wzniesiony w lekkim szkielecie drewnianym na środkowym korcie przy Sikorskiego. Legalność postawienia go budzi kontrowersje. Poza smaczną pizzą oferują również zupy, makarony i desery.
      Przechodząc do meritum: na kranie heinekenowa oferta żywca, w zeszłym roku w butelce był Colberg,...
      2022-06-28, 14:24
    • zasada
      Poznań, Sikorskiego 38, Piwnica
      zasada
      W działającym od ok.2 lat małym sklepie specjalistycznym, w początku marca otworzył sie mini-pub. Cztery stoliki, cztery krany, przynajmniej jeden pozwala na nalewanie do pojemników zapewniających brak kontaktu z tlenem. O ile zauważyłem, dominuje Dziki Wschód.
      Małe piwo 14, duże 18....
      2024-03-24, 17:39
    • carlsten
      Kupię "IPA Glass" Krosno - pierwsza wersja
      carlsten
      Witam,

chętnie odkupię szklankę z Krosna, dokładnie pierwszą wersję IPA Glass. Moje szkło niestety się stłukło.
      2021-05-12, 13:32
    • Prusak
      Krosno, Piłsudskiego 53, Al Capone
      Prusak
      Nowy sklep (otwarto kilka miesięcy temu) w niezłej lokalizacji pomięddzy Starym Miastem i dzielnicą dworcową, w ohydnym, niestety, nowo dobudowanym potworku architektonicznym.
      W ofercie właściwie wszystkie ważniejsze browary rzemieślnicze, także kontrakty, do tego oddzielnie pełna paleta...
      2019-08-03, 12:59
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...