Krosno, Lwowska 14, DobryBro

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Prusak
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 4507

Krosno, Lwowska 14, DobryBro

Juz wcześniej miałem zasygnalizować istnienie tego sklepu, o którym dowiedziałem się zresztą śledząc inne wpisy na forum (dzięki Pankracy).
    Ciekawy melanż, a miły memu srecu: z jednej strony piwa z niemal wszystkich browarów województwa podkarpackiego (poza Czarterem i Mucznem, o ile jeszcze istnieją) plus wybór czeskiej klasyki, zarówno tej koncernowej, jak i mniejszych browarów.
    Ba, do tego możliwość konsumpcji na miejscu, toaleta, w sezonie parasole na zewnątrz,
    Poza butelkami na czterech bodaj kranach piwa polskie i czeskie nalewane do petów.
    Jak na Krosno, naprawdę O. K., oby interes się utrzymał.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Prusak; 2024-09-20, 18:35.

Related Topics

Collapse

• carlsten
    Kupię "IPA Glass" Krosno - pierwsza wersja
    carlsten
    Witam,

chętnie odkupię szklankę z Krosna, dokładnie pierwszą wersję IPA Glass. Moje szkło niestety się stłukło.
    2021-05-12, 13:32
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Prusak
    Krosno, Sikorskiego 1b, Alkoteka
    Prusak
    Sklep w odnowionym pawiloniku po jakimś zapewne warzywniaku, na krośnienskich osiedlach.
    Duży wybór piw rzemieślniczych, poustawianych jednak chaotycznie bez żadnego porządku, zalegających też różnymi pojedynczymi egzemplarzami w skrzynkach.
    Choć nie jestem fanem tatuażu (za...
    2019-08-03, 13:07
  • Prusak
    Krosno, Piłsudskiego 53, Al Capone
    Prusak
    Nowy sklep (otwarto kilka miesięcy temu) w niezłej lokalizacji pomięddzy Starym Miastem i dzielnicą dworcową, w ohydnym, niestety, nowo dobudowanym potworku architektonicznym.
    W ofercie właściwie wszystkie ważniejsze browary rzemieślnicze, także kontrakty, do tego oddzielnie pełna paleta...
    2019-08-03, 12:59
  • skandal
    Przemyśl, Lwowska 40, Browar Grodzki
    skandal
    Będąc przejazdem przez Przemyśl musiałem się tam udać bo okazja pewnie szybko by się nie powtórzyła. Browar położony 3km od dworca pkp. W budynku hotelu i kasyna... Tak to się wszystko ułożyło właścicielowi że żeby się napić piwa trzeba wejść do salonu gier co wiąże się z...
    2019-03-07, 09:51
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...