W ofercie Aldika m.in. niespotykane często w Rzeszowie piwo "Lubelskie" oraz "Lubelskie Mocne" w cenie 1,69 zł/szt., a także "Zwierzyniec" z Perły.
Rzeszów, Stojałowskiego 6, Aldik
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Podkarpacki Klub Birofilów serdecznie zaprasza wszystkich na 11 Międzynarodową Rzeszowską Giełdę Birofiliów!Start2025-03-29Koniec2025-03-29AdresRzeszów, Krakowska 289, Podkarpacka Okręgowa Izba Inżynierów Budownictwa
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych to impreza dla prawdziwych smakoszy piwa. Po raz 8 odbędzie się spotkanie z najlepszymi browarami, które przywiozą ze sobą między 200 a 300 różnorodnych gatunków piw. Będą to 2 intensywne dni i JEDNO najlepsze miejsce pod słońcem: LUBLIN!
-
Channel: Festiwale piwne
2024-09-21, 16:23 -
-
Podkarpacki Klub Birofilów serdecznie zaprasza wszystkich na 9 Międzynarodową Rzeszowską Giełdę Birofiliów!
Kiedy? 25 marca 2023
Gdzie? ul. Krakowska 289, Rzeszów
Budynek Podkarpackiej Okręgowej Izby Inżynierów Budownictwa
W godzinach od 8:00 do 13:00
Głównym...-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
2022-11-07, 17:12 -
-
Warto zacząć może nie od tego, że browary zgłaszające akces spływały bardzo powoli (dzień przed Festiwalem wyglądało, że będzie z osiem), ale od fatalnej logistyki-rok temu były siedziska stoliki itd, a teraz tylko takie stoliki wyższe i też nie za dużo i niestety jak na raucie-na stojąco....
-
Channel: Festiwale piwne
2024-07-07, 17:28 -
- Loading...
- Koniec listy.