Rzeszów, Paderewskiego 1J, Piwa Regionalne

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • żąleną
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.01
    • 13239

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
    W takim razie dla mnie taka oferta jest kompletnie niezrozumiała.
    Albo podziwiamy krajobrazy Dolnego i Górnego Śląska albo wybieramy się na piwny szlak.
    Połączenie obu tematyk w tej formie mija się kompletnie z celem.
    A kim ty jesteś, żeby to rozsądzać? Wielkim Mistrzem Wakacji? Trochę pokory, dla niektórych to właśnie twój sposób spędzania urlopu może być zupełną stratą czasu. Ja też wolę sam organizować swoje wyjazdy, ale to chyba nie powód, żeby zadzierać nosa. Każdy ma swoje zainteresowania, cele i priorytety.

Sensowne zastrzeżenia wypowiedział tu Slavoy i z tym się można zgodzić. Ale wystarczyłoby zmienić repertuar piwny i wycieczka nabrałaby koloru bez gonienia ludzi po kilkunastu browarach po drodze.

Comment

• Maggyk
      Szara Adminiscjencja
      🍼
      • 2004.05
      • 5617

Koniec juz tej dysputy - to jest w końcu temat o sklepie a nie o podróżowaniu.
      Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
      Piwo domowe -
      Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
      PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• abernacka
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛
        • 2003.12
        • 10861

Gosiu pozwól, że tylko odpowiem na pytanie kol. Żą.
        Kim jestem? Potencjalnym klientem, który ma prawo ocenić i skomentować produkt każdej firmy. To takie trudne do zrozumienia?
        Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Jack75g
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2009.02
          • 555

A JA NA TAK ...

Trudno jest polemizować z radykalnym germanofielm, który poza "germany" nie widzi świata i piwa.
          Taka osoba zawsze znajdzie powód do krytyki.
          Czytając powyższe posty pragnę odnieść się do zarzutów:
          1. cena za droga: za wygodę, swobodę podróżowania się płaci i nie widzę w tym nic dziwnego, każdy chce zarobić w zamian oferując usługę. Jak można degustować piwa będąc np kierowcą? Wyjazd grupowy daje tę swobodę.
          2. mieszanka zabytków z piciem piwa: nie widzę nic nadzwyczajnego w połączeniu pasji podróżowania i zwiedzania zabytków. Zapewniam że pijący piwo mają wiele innych równie ciekawych pasji w tym historia, architektura obronna, sakralna, malarstwo, gastronomia. Wielu lubi podróżowanie i poznawanie nowych miejsc.
          3. Wyjazd grupowy pozwalana na poznanie nowych kompanów mających piwne hobby i integrację czego nie zapewnia indywidualny wyjazd samochodem.

Brawa za inicjatywę piwnych wyjazdów dla organizatorów!!!
          Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.

Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...

Comment

• abernacka
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛🥛
            • 2003.12
            • 10861

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jack75g Wyświetlenie odpowiedzi
            Trudno jest polemizować z radykalnym germanofielm, który poza "germany" nie widzi świata i piwa.
            (...):
            Masz racje. Tylko że w ubiegłym roku byłem równiez w Szkocji, USA, Danii, Czechach, Litwie oraz Egipcie. Faktycznie nigdzie nie byłem po za Niemcami

Ps. A w tym roku również byłem w Luksemburgu oraz Belgii a wszystko to pod kątem piwnym.
            Last edited by abernacka; 2011-03-17, 09:08.
            Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Maggyk
              Szara Adminiscjencja
              🍼
              • 2004.05
              • 5617

Widzę, że nic sobie nie robicie z mojej prośby - każdy kolejny post nie na temat sklepu i jego asortymentu zostanie usunięty bez ostrzeżenia.
              Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
              Piwo domowe -
              Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
              PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Jack75g
                Kapitan Lagerowej Marynarki
                • 2009.02
                • 555

Coś cicho na forum przez ostatni miesiąc w temacie sklepu, więc zostawiam ślad.
                Dla kolekcjonerów pojawiły się szklanki do piwa pszenicznego Cornelius Weizen Bier. Pojemność 0,5 l. cena 7 zł.
                Czekam na nowy asortyment gadżetów, szczególnie na worki zakupowe do przenoszenia piwa z przegrodami. W przemyskim sklepie podobno mają ciekawe na 4,6,8 piw.
                Kto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.

Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...

Comment

• prucek
                  Porucznik Browarny Tester
                  • 2009.12
                  • 297

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jack75g Wyświetlenie odpowiedzi
                  Coś cicho na forum przez ostatni miesiąc w temacie sklepu, więc zostawiam ślad.
                  Dla kolekcjonerów pojawiły się szklanki do piwa pszenicznego Cornelius Weizen Bier. Pojemność 0,5 l. cena 7 zł.
                  Czekam na nowy asortyment gadżetów, szczególnie na worki zakupowe do przenoszenia piwa z przegrodami. W przemyskim sklepie podobno mają ciekawe na 4,6,8 piw.
                  ...u nas będą jutro
                  PIWA-REGIONALNE RZESZÓW
                  HURT-DETAL

Rzeszów, ul.Paderewskiego 1J
                  Dębica, ul.Rzeszowska 36

Comment

• Hoxton
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2009.12
                    • 53

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika prucek Wyświetlenie odpowiedzi
                    ...u nas będą jutro
                    W jakiej cenie te woreczki??

Comment

• prucek
                      • 2009.12
                      • 297

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hoxton Wyświetlenie odpowiedzi
                      W jakiej cenie te woreczki??
                      4-19,50
                      6-23,50
                      9-26,50
                      PIWA-REGIONALNE RZESZÓW
                      HURT-DETAL

Dębica, ul.Rzeszowska 36

Comment

• kask88
                        Szeregowy Piwny Łykacz
                        • 2011.04
                        • 6

Sklep wydaje się być ok ale dla mnie mogliby częściej mieć nowy towar. Wiecie może gdzie w Rzeszowie można kupić Piasta Wrocławskiego w butelce oprócz tego sklepu? Niestety nowy towar ma być za dwa tygodnie.... ;/

Comment

• ART
                          mAD'MINd
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.02
                          • 23925

Chyba nie wypada o to pytać w temacie dotyczącym tego sklepu?
                          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• prucek
                            • 2009.12
                            • 297

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kask88 Wyświetlenie odpowiedzi
                            Sklep wydaje się być ok ale dla mnie mogliby częściej mieć nowy towar. Wiecie może gdzie w Rzeszowie można kupić Piasta Wrocławskiego w butelce oprócz tego sklepu? Niestety nowy towar ma być za dwa tygodnie.... ;/
                            w sobote będzie Piast , następnym razem pytaj na forum a będzieszł miał info z pierwszej ręki
                            PIWA-REGIONALNE RZESZÓW
                            HURT-DETAL

Dębica, ul.Rzeszowska 36

Comment

• Rzeszowiak
                              Major Piwnych Rewolucji
                              🍼
                              • 2009.04
                              • 1597

Piasta Wrocławskiego to akurat ciężko będzie gdziekolwiek dostać
                              Last edited by Rzeszowiak; 2011-04-14, 19:56.

Comment

• kask88
                                Szeregowy Piwny Łykacz
                                • 2011.04
                                • 6

Oki dzieki prucek za info bo Piast to dla mnie najlepsze piwo a ciezko go dostac u nas w butelce bo w puszce w lidlu sa ale puszka to nie to samo dlatego super jest ze jest taki sklep i jak pani przy kasie mi powiedziala ze nowa dostawa w ciagu dwoch tygodni bedzie to troche sie zalamalem... pozdroweczki

Comment

Przetwarzanie...
                                X