Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chris1985
Wyświetlenie odpowiedzi
Rzeszów, Paderewskiego 1J, Piwa Regionalne
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziNamysłów robi przeciętne piwa, to i popyt na nie małyTylko moje piwo mnie rozumie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziNamysłów robi przeciętne piwa, to i popyt na nie mały
Comment
-
-
Witam. W końcu się udało i mamy coś czeskiego dla zbieraczy szkła.
Dobra inicjatywa. Czekamy na podobne z Niemiec, Litwy czy Ukrainy.
Proszę także zapytać o otwieracze z w/w krajów.
PozdrawiamKto piwa nie pije ani nie smakuje, ten już jest wariat albo zwariuje.
Wódeczka? Nie dziękuję, żony i piwa nie zdradzam ...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jack75g Wyświetlenie odpowiedziWitam. W końcu się udało i mamy coś czeskiego dla zbieraczy szkła.
Dobra inicjatywa. Czekamy na podobne z Niemiec, Litwy czy Ukrainy.
Proszę także zapytać o otwieracze z w/w krajów.
Pozdrawiam
W NALEWAKACH:
Litovel Premium
WarmiakPIWA-REGIONALNE RZESZÓW
HURT-DETAL
Rzeszów, ul.Paderewskiego 1J
Dębica, ul.Rzeszowska 36
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika prucek Wyświetlenie odpowiedziW przyszłym tygodniu będą kufle z Browaru Krakonos
W NALEWAKACH:
Litovel Premium
Warmiak
Ja bym tam wolal kufle Polskich Browarow...wtedy bym kupił, taki moj patriotyzmTylko moje piwo mnie rozumie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chris1985 Wyświetlenie odpowiedziJa bym tam wolal kufle Polskich Browarow...wtedy bym kupił, taki moj patriotyzmPIWA-REGIONALNE RZESZÓW
HURT-DETAL
Dębica, ul.Rzeszowska 36
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika prucek Wyświetlenie odpowiedziKufle z Gościszewa mogą być?
Jak będa to czywiscie kupieTylko moje piwo mnie rozumie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chris1985 Wyświetlenie odpowiedziJak będa to czywiscie kupiePIWA-REGIONALNE RZESZÓW
HURT-DETAL
Dębica, ul.Rzeszowska 36
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kamcio1990 Wyświetlenie odpowiedziJaki browar warzy piwo Bieszczadzkie?
Jeszcze nie spróbowałem zawartości, ale etykieta póki co jest świetna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzia właśnie, bo kupiłem 2 dni temu i tez jestem ciekaw
Jeszcze nie spróbowałem zawartości, ale etykieta póki co jest świetna
A po za tym to gdzie w Rzeszowie widzieliscie to piwo ??Tylko moje piwo mnie rozumie...
Comment
-
Comment