Nie w Rzeszowie tylko w Ustrzykach Górnych to piwo oraz piwo biesCzadowe .
Rzeszów, Paderewskiego 1J, Piwa Regionalne
Collapse
X
-
piwo bieszczadzkie to bączek 0,33zl i pisze na etykiecie, że robione specjalnie dla PIW REGIONALNYCH w których można je kupić.
Jeśli dobrze pamiętam to na etykiecie jest wilk, las i góry wszystko wydrukowane na jakimś "domowym HP"
Na razie jestem struty po łikendzie, więc odczuć smakowych jeszcze nie opiszę
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gobong Wyświetlenie odpowiedziPiwo biesCzadowe to butelka 0,5l i w smaku całkiem inne. Palce w projekcie tak jak i przy bieszczadzkim maczał i Dionizos i Piwa Regionalne tylko dodatkowo piwo opisane jako specjalnie robione dla stanicy Berdo w Ustrzykach GórnychPIWA-REGIONALNE RZESZÓW
HURT-DETAL
Rzeszów, ul.Paderewskiego 1J
Dębica, ul.Rzeszowska 36
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kamcio1990 Wyświetlenie odpowiedziNo przyznajcie się kto uwarzył tak paskudne piwo
Jutro LEJEMY CZECHY po 3 złocichy,
a dzisiaj w nalewakach:
Holba Premium
Kormoran Jasny
...a do wyboru butelki PET 1 i 1,5 litrowe.PIWA-REGIONALNE RZESZÓW
HURT-DETAL
Dębica, ul.Rzeszowska 36
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kamcio1990 Wyświetlenie odpowiedziNo przyznajcie się kto uwarzył tak paskudne piwo
W smaku i zapachu to coś w stylu najtańszej psiary z dyskontu, z tym że te psiary są 2x tańsze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziNo muszę przyznać, że nie było to najlepiej wydane 2,39zł w moim życiu, wypić się całe dało, (bo to tylko 0,33l ale spodziewałem się całkowicie czegoś innego.
W smaku i zapachu to coś w stylu najtańszej psiary z dyskontu, z tym że te psiary są 2x tańsze.
A tym czasem LEJEMY CZECHY:
Holba Kvasničák,
Litovel KvasničákPIWA-REGIONALNE RZESZÓW
HURT-DETAL
Dębica, ul.Rzeszowska 36
Comment
-
-
Znając siebie i pewnie temu nowemu nie przepuszczę.
Obym nie żałował, bo przerzucę się na argusy
Comment
-
-
W NALEWAKACH:
Solut Miodowy
Kormoran Rześkie,
...a w kolejce Krakonos 12% i Primator Weizenbier.
W przyszłym tygodniu dokładamy kolejne 2 nalewaki.PIWA-REGIONALNE RZESZÓW
HURT-DETAL
Dębica, ul.Rzeszowska 36
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika prucek Wyświetlenie odpowiedziW NALEWAKACH:
Solut Miodowy
Kormoran Rześkie,
...a w kolejce Krakonos 12% i Primator Weizenbier.
W przyszłym tygodniu dokładamy kolejne 2 nalewaki.
Comment
-
-
Żeby od razu na imprezkę zimnym piwkiem jechać? mi zimne piwo z lodówki zbędne, bo kupuję w południe, schładzam je w domu i wypijam wieczorkiem, ale dla tych kupujących tuż przed pożyciem lodówka jest wskazana.
Tylko będzie bitwa o to które tam browary umieścić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziTylko będzie bitwa o to które tam browary umieścić
Notabene ciekawe jak niepastery wytrzymują taką temperaturę bez lodówek.
Comment
-
-
Szybko schodzą ja na szczęście jeszcze kwasiora nie miałem z tego sklepu, więc jakoś dają sobie radę.
Fakt, lodówka by się przydała, bo czasem nie ma po prostu czasu, aby schłodzić piwo w taką pogodę.
Comment
-
Comment