Jeśli ktoś używa FB polecam zaglądać na profil sklepu. Pojawiają się tam aktualizacje (co na kranach, godziny otwarcia itp).
Rzeszów, Paderewskiego 1J, Piwa Regionalne
Collapse
X
-
Krany kranami, to wiem z ich dość częstych wpisów ale o butelkach tam przeważnie cisza
A jest spora kolekcja PINTY, wspomniany GRUIT, ze 2-3 piwa od Sierra Nevada, kilka od Brew Doga, duża ilość ŻYTNIEGO itp itd.
Można tam, popłynąć teraz z wypłatą tak trzymać !!!
Comment
-
-
Jednym słowem nie gapić się w ekran czekając na aktualizacje tyle odwiedzać regulanie sklep
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzi... od Sierra Nevada, kilka od Brew Doga, duża ilość ŻYTNIEGO itp itd.Ostatnia zmiana dokonana przez WiHuRa; 2013-05-06, 10:02.
Comment
-
-
W sobotę jeszcze nie było cen na tych małych ładnych i fajnych buteleczkach.
W sumie to i dobrze bo bym jeszcze kilka kupił., a tak wolałem nie pytać, bo by mnie jeszcze ochota naszła :]
przypuszczam, że w okolicach 12- 18zł za butelkę
Jednym słowem nie gapić się w ekran czekając na aktualizacje tyle odwiedzać regulanie sklepOstatnia zmiana dokonana przez dlugas; 2013-05-06, 10:05.
Comment
-
-
aaa
to zapytaj na fejsie lub sprzedawczyni, no chyba, że ciągle sami nie wiedzą za ile je sprzedawać :]
Comment
-
-
Był w sklepie B-Day i Oto Mata (może jeszcze jest), spory wybór piw z PINTY.
Ciekawe zdarzenie w sklepie, przyszlo akurat dwóch młodych gości, robotników z pobliskiego remontu drogi.
Rozglądają się nerwowo po półkach aż w końcu pada pytanie:
A czy macie jakieś Tyskie, Harnaś, coś takiego ?
- Nie, nie mamy.
- O boooże!
Po czym szybko wyszli ze sklepuOstatnia zmiana dokonana przez WiHuRa; 2013-06-05, 11:00.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WiHuRa Wyświetlenie odpowiedziBył w sklepie B-Day i Oto Mata (może jeszcze jest), spory wybór piw z PINTY.
Ciekawe zdarzenie w sklepie, przyszlo akurat dwóch młodych gości, robotników z pobliskiego remontu drogi.
Rozglądają się nerwowo po półkach aż w końcu pada pytanie:
A czy macie jakieś Tyskie, Harnaś, coś takiego ?
- Nie, nie mamy.
- O boooże!
Po czym szybko wyszli ze sklepuTylko moje piwo mnie rozumie...
Comment
-
-
Comment