Jeśli ktoś używa FB polecam zaglądać na profil sklepu. Pojawiają się tam aktualizacje (co na kranach, godziny otwarcia itp).
Rzeszów, Paderewskiego 1J, Piwa Regionalne
Collapse
X
-
Krany kranami, to wiem z ich dość częstych wpisów ale o butelkach tam przeważnie cisza
A jest spora kolekcja PINTY, wspomniany GRUIT, ze 2-3 piwa od Sierra Nevada, kilka od Brew Doga, duża ilość ŻYTNIEGO itp itd.
Można tam, popłynąć teraz z wypłatą tak trzymać !!!
Comment
-
-
Jednym słowem nie gapić się w ekran czekając na aktualizacje tyle odwiedzać regulanie sklep
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzi... od Sierra Nevada, kilka od Brew Doga, duża ilość ŻYTNIEGO itp itd.Last edited by WiHuRa; 2013-05-06, 10:02.
Comment
-
-
W sobotę jeszcze nie było cen na tych małych ładnych i fajnych buteleczkach.
W sumie to i dobrze bo bym jeszcze kilka kupił., a tak wolałem nie pytać, bo by mnie jeszcze ochota naszła :]
przypuszczam, że w okolicach 12- 18zł za butelkę
Jednym słowem nie gapić się w ekran czekając na aktualizacje tyle odwiedzać regulanie sklepLast edited by dlugas; 2013-05-06, 10:05.
Comment
-
-
aaa
to zapytaj na fejsie lub sprzedawczyni, no chyba, że ciągle sami nie wiedzą za ile je sprzedawać :]
Comment
-
-
Był w sklepie B-Day i Oto Mata (może jeszcze jest), spory wybór piw z PINTY.
Ciekawe zdarzenie w sklepie, przyszlo akurat dwóch młodych gości, robotników z pobliskiego remontu drogi.
Rozglądają się nerwowo po półkach aż w końcu pada pytanie:
A czy macie jakieś Tyskie, Harnaś, coś takiego ?
- Nie, nie mamy.
- O boooże!
Po czym szybko wyszli ze sklepuLast edited by WiHuRa; 2013-06-05, 11:00.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WiHuRa Wyświetlenie odpowiedziBył w sklepie B-Day i Oto Mata (może jeszcze jest), spory wybór piw z PINTY.
Ciekawe zdarzenie w sklepie, przyszlo akurat dwóch młodych gości, robotników z pobliskiego remontu drogi.
Rozglądają się nerwowo po półkach aż w końcu pada pytanie:
A czy macie jakieś Tyskie, Harnaś, coś takiego ?
- Nie, nie mamy.
- O boooże!
Po czym szybko wyszli ze sklepuTylko moje piwo mnie rozumie...
Comment
-
-
Comment