w sklepie pojawił się lwówek śląski!! oraz całe mnóstwo czeskich i litewskie
Rzeszów, Paderewskiego 1J, Piwa Regionalne
Collapse
X
-
Zapodajcie jakieś przykładowe ceny. Chyba będę w Rzeszowie w przyszłym tygodniu...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Co do cen, na pewno będa one wyższe niż w większych miastach Polski ze względu na to że, piwo przywożone jest kurierem (Raben) plus ubezpieczenie paczki (szkło!!!!!)
przykład; Ciechan wyborny, miodowy w Łodzi (market Piotr i Paweł w CH Port Łódź) kupowałem w przedziale 3 - 3,5 pln za butelkę, a u nas za miodowego trzeba dać 4,5 ale mimo wszystko warto ten sklep odwiedzić, jeżeli ktoś poszukuje czegoś WIĘCEJ niż tylko te koncernowe popłuczyny...
Comment
-
-
Więcej to ja mam u siebie na wsi w Markoszu. Ale i tak z wycieczki do Rzeszowa wyszły nici, więc sprawy nie ma... PozdroWszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ihatezywiec Wyświetlenie odpowiedziCo do cen, na pewno będa one wyższe niż w większych miastach Polski ze względu na to że, piwo przywożone jest kurierem (Raben) plus ubezpieczenie paczki (szkło!!!!!)
przykład; Ciechan wyborny, miodowy w Łodzi (market Piotr i Paweł w CH Port Łódź) kupowałem w przedziale 3 - 3,5 pln za butelkę, a u nas za miodowego trzeba dać 4,5 ale mimo wszystko warto ten sklep odwiedzić, jeżeli ktoś poszukuje czegoś WIĘCEJ niż tylko te koncernowe popłuczyny...Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwoteka Wyświetlenie odpowiedziJeeez, Ciechan Wyborny za 3 zł - drogo, Ciechan Miodowy za 3,5 zł niesamowicie tanio, gdzie to wszystko kupujesz?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ihatezywiec Wyświetlenie odpowiedziPiwoteka : widzę że Jesteś z Łodzi (chyba że ten adres pod Twoim postem to coś innego...) to masz wybór wśród piw O-L-B-R-Z-Y-M-I
Pozdro z (Moj)rzeszówka :P
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ihatezywiec Wyświetlenie odpowiedziCo do cen, na pewno będa one wyższe niż w większych miastach Polski ze względu na to że, piwo przywożone jest kurierem (Raben) plus ubezpieczenie paczki (szkło!!!!!)
przykład; Ciechan wyborny, miodowy w Łodzi (market Piotr i Paweł w CH Port Łódź) kupowałem w przedziale 3 - 3,5 pln za butelkę, a u nas za miodowego trzeba dać 4,5 ale mimo wszystko warto ten sklep odwiedzić, jeżeli ktoś poszukuje czegoś WIĘCEJ niż tylko te koncernowe popłuczyny...PIWA-REGIONALNE RZESZÓW
HURT-DETAL
Rzeszów, ul.Paderewskiego 1J
Dębica, ul.Rzeszowska 36
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ihatezywiec Wyświetlenie odpowiedziPrzejdż się np. do Centrum Handlowego +PORT ŁÓDŹ+ do marketu Piotr i Paweł, na szybkiego ( miałem trzy godziny do powrotnego pociągu i 50 kg bagażu do spakowania:>)znalazłem ta mdosyć ciekawą ofertę...
Pozdro z (Moj)rzeszówka :PPiwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Właśnie ostatnio bylem na małych zakupach,
wrażenie jak najbardziej pozytywne,
szeroki wybór piw krajowych jak i trochę zagranicy
głownie Czechy, Słowacja i Niemcy.
Niedosyt jednak brak szkła.
Jednak warto zaglądnąć do tego sklepu
bo wypełnia lukę na Podkarpaciu.
Comment
-
-
Świeża dostawa:
minibrowar KOWAL (Koszalin); Kowal Jasny, Kowal Ciemny, Kowal Miodowy,
Herbowe,
Łaskie Żywe,
Naturalne Niefiltrowane,
Mazowieckie N/P,
Dawne,
Noteckie N/P,
Piast n/P,PIWA-REGIONALNE RZESZÓW
HURT-DETAL
Rzeszów, ul.Paderewskiego 1J
Dębica, ul.Rzeszowska 36
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika prucek Wyświetlenie odpowiedziNaturalne Niefiltrowane
Comment
-
Comment