Z wizytą w sklepie poczekam aż pojawi się info, iż macie Lwówka Belg z nowej partii, w tej chwili jest to (obok Ciechana Lagerowego i Ataku Chmielu) moje ulubione polskie piwo Aż dziw bierze że ostatnio wam nie zeszło
Przemyśl, Orzeszkowej 16 (boczna Rogozińskiego), Świat Piw
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Manifesto Wyświetlenie odpowiedziZ wizytą w sklepie poczekam aż pojawi się info, iż macie Lwówka Belg z nowej partii, w tej chwili jest to (obok Ciechana Lagerowego i Ataku Chmielu) moje ulubione polskie piwo Aż dziw bierze że ostatnio wam nie zeszło
Comment
-
-
-
PROMOCJA NA LUBUSKIE Z BROWARU WITNICA!!!
PROMOCJA NA LUBUSKIE Z BROWARU WITNICA!!!
Od dziś tj. 22-05 do 24.05- czwartek między godzinami 13:00, a 20:00 możecie kupić Lubuskie Jasne w promocyjnej cenie, za jedyne 2,49.
Promocja trwa do wyczerpania zapasów i nie jest związana z końcem przydatności do spożycia
Zapraszamy do odwiedzenia Świata Piw
Zespół Świat Piw
Comment
-
-
PROMOCJA WEEKENDOWA- SMADNY MNICH ZA 2,75
Jedna promocja się kończy, kolejna się zaczyna.....
Od jutra tj. 25-05 piątek ( między 13:00, a 20:00) do soboty 26-05 (od 10 do 18) SMADNY MNICH od naszych południowych sąsiadów w jedyne za 2,75.
Promocja trwa do wyczerpania zapasów i nie jest związana z końcem przydatności do spożycia
Zespół Świat Piw
Comment
-
-
A może jakieś promocje z okazji Euro 2012?
A tak na poważnie to czy obecnie dostanę u Was Ciechana Lagerowego, Lwówka Belga lub Konstancin Starodawne? Sklep jest niestety w takim miejscu że mam tam kawał drogi, a nie mając pewności czy dostanę moje ulubione piwka ryzykuje niepotrzebną wycieczkę, więc chyba nie macie za złe iż pytam na forum Szkoda lokalu na Mickiewicza...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Manifesto Wyświetlenie odpowiedziA może jakieś promocje z okazji Euro 2012?
A tak na poważnie to czy obecnie dostanę u Was Ciechana Lagerowego, Lwówka Belga lub Konstancin Starodawne? Sklep jest niestety w takim miejscu że mam tam kawał drogi, a nie mając pewności czy dostanę moje ulubione piwka ryzykuje niepotrzebną wycieczkę, więc chyba nie macie za złe iż pytam na forum Szkoda lokalu na Mickiewicza...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika swiat-piw Wyświetlenie odpowiedziOd tego jest też to forum żeby pytać o dostępność piw oczywiście wszystko jest dostępne, a z promocją na euro słuszna uwaga.... Jutro "coś: umieszczę , jakieś propozycje ??
Comment
-
-
PROMOCJA!!!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Manifesto Wyświetlenie odpowiedziWiadomo iż gusta są różne ale Ciechan Lagerowy to najlepsze chyba obecnie polskie piwo niefiltrowane (Gościszewo Naturalne przemilczę - zbyt duże ryzyko trafienia na popsuty egzemplarz) i wielu moich znajomych kocha to piwko, więc fajnie byłoby móc nabyć większą ilość na czas Euro po promocyjnej cenie. Ewentualnie wspomniany wcześniej Belg, a jeśli nie to może jakieś jasne piwo z Konstancina (Mazowieckie, Starodawne). W każdym raze jutro u Was jestem, tylko nie wiem czy aby załapać się na promocję muszę przyjechać po godz. 13 jak będzie Wasz pacownik (planowałem przybyć na zakupy wcześnie rano)?
Zespół Świat Piw
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Manifesto Wyświetlenie odpowiedziZ uwagi na urlop i wyjazd dawno u Was nie byłem więc jestem ciekaw co jutro zastanę. Czy Lwówek Wiedeński jest już dostępny w Świecie Piw? Chętnie spróbowałbym również Black Hope. A jeśli nie to może...Belg?
Comment
-
-
Nowe dpstawy z tego tygodnia
Nowe dostawy w Świecie Piw:
Racibórz- w całości
Jabłonowo- poza Klasztornym w całości(rozlew dopiero koło 15. VII)
Kormoran- w całości (śliwka w piwie wersja testowa)
Jagiełło- w całości
Nowości oraz piwa, które kiedyś były na półkach, a w ostatnim czasie był ich brak:
Staryj Mielnik Svetloje iz baconca
Staryj Mielkik Mjagkoke iz baconca
Zipfer 0,5
Fischer
Stella Artois
Jever
Felsen Brau Hefeweizen
Namysłów Zamkowe
Namysłów n/p
Złoty Denar
Zespół Świat Piw
Comment
-
-
Promocja na niepastery z Kormorana!
Promocja na niepastery z Kormorana!
Jutro tj. 07-07 niepastery z Kormorana w promocyjnych cenach:
Rześkie- 2,90
Świeże- 3,10
Warmiak- 3,50
Promocja nie jest związana z datą przydatności do spożycia
Zespół Świat Piw
Comment
-
-
PROMOCYJNY TYDZIEŃ ZE ŚWIATEM PIW
Promocyjny tydzień ze Światem Piw
Od jutra tj.10.07 do 12.07 promocje na piwa z poszczególnych browarów. Jutro na pierwszy rzut dajemy Racibórz, a w środę i czwartek zobaczymy…, chyba że jakieś sugestie. Cena promocyjna to cena półkowa – 0,50 gr. Weekend (piątek- sobota) też nie obędzie się bez promocji, ale o tym w najbliższych dniach.
Zespół Świat Piw
Comment
-
Comment