Z wizytą w sklepie poczekam aż pojawi się info, iż macie Lwówka Belg z nowej partii, w tej chwili jest to (obok Ciechana Lagerowego i Ataku Chmielu) moje ulubione polskie piwo Aż dziw bierze że ostatnio wam nie zeszło
Ostatnia zmiana dokonana przez Manifesto; 2012-05-17, 09:29.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Manifesto
Z wizytą w sklepie poczekam aż pojawi się info, iż macie Lwówka Belg z nowej partii, w tej chwili jest to (obok Ciechana Lagerowego i Ataku Chmielu) moje ulubione polskie piwo Aż dziw bierze że ostatnio wam nie zeszło
A tak na poważnie to czy obecnie dostanę u Was Ciechana Lagerowego, Lwówka Belga lub Konstancin Starodawne? Sklep jest niestety w takim miejscu że mam tam kawał drogi, a nie mając pewności czy dostanę moje ulubione piwka ryzykuje niepotrzebną wycieczkę, więc chyba nie macie za złe iż pytam na forum Szkoda lokalu na Mickiewicza...
A może jakieś promocje z okazji Euro 2012?
A tak na poważnie to czy obecnie dostanę u Was Ciechana Lagerowego, Lwówka Belga lub Konstancin Starodawne? Sklep jest niestety w takim miejscu że mam tam kawał drogi, a nie mając pewności czy dostanę moje ulubione piwka ryzykuje niepotrzebną wycieczkę, więc chyba nie macie za złe iż pytam na forum Szkoda lokalu na Mickiewicza...
Od tego jest też to forum żeby pytać o dostępność piw oczywiście wszystko jest dostępne, a z promocją na euro słuszna uwaga.... Jutro "coś: umieszczę , jakieś propozycje ??
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika swiat-piw
Od tego jest też to forum żeby pytać o dostępność piw oczywiście wszystko jest dostępne, a z promocją na euro słuszna uwaga.... Jutro "coś: umieszczę , jakieś propozycje ??
Wiadomo iż gusta są różne ale Ciechan Lagerowy to najlepsze chyba obecnie polskie piwo niefiltrowane (Gościszewo Naturalne przemilczę - zbyt duże ryzyko trafienia na popsuty egzemplarz) i wielu moich znajomych kocha to piwko, więc fajnie byłoby móc nabyć większą ilość na czas Euro po promocyjnej cenie. Ewentualnie wspomniany wcześniej Belg, a jeśli nie to może jakieś jasne piwo z Konstancina (Mazowieckie, Starodawne). W każdym raze jutro u Was jestem, tylko nie wiem czy aby załapać się na promocję muszę przyjechać po godz. 13 jak będzie Wasz pacownik (planowałem przybyć na zakupy wcześnie rano)?
Wiadomo iż gusta są różne ale Ciechan Lagerowy to najlepsze chyba obecnie polskie piwo niefiltrowane (Gościszewo Naturalne przemilczę - zbyt duże ryzyko trafienia na popsuty egzemplarz) i wielu moich znajomych kocha to piwko, więc fajnie byłoby móc nabyć większą ilość na czas Euro po promocyjnej cenie. Ewentualnie wspomniany wcześniej Belg, a jeśli nie to może jakieś jasne piwo z Konstancina (Mazowieckie, Starodawne). W każdym raze jutro u Was jestem, tylko nie wiem czy aby załapać się na promocję muszę przyjechać po godz. 13 jak będzie Wasz pacownik (planowałem przybyć na zakupy wcześnie rano)?
Ok w takim razie Lwówek Belg w promocyjnej cenie jutro tj. 08.06.2012 3,85 i Ciechan Lagerowe w cenie 2,70. Ale, że to "euro" to proponujemy wszystkie zagraniczne piwa 0,50 gr w dół. Promocja Trwa od godziny 13 do 21 do wyczerpania zapasów i nie jest związana z terminem przydatności do spożycia
Zapraszamy do odwiedzenia Świata Piw Zespół Świat Piw
Z uwagi na urlop i wyjazd dawno u Was nie byłem więc jestem ciekaw co jutro zastanę. Czy Lwówek Wiedeński jest już dostępny w Świecie Piw? Chętnie spróbowałbym również Black Hope. A jeśli nie to może...Belg?
Ostatnia zmiana dokonana przez Manifesto; 2012-06-27, 13:14.
Z uwagi na urlop i wyjazd dawno u Was nie byłem więc jestem ciekaw co jutro zastanę. Czy Lwówek Wiedeński jest już dostępny w Świecie Piw? Chętnie spróbowałbym również Black Hope. A jeśli nie to może...Belg?
cały czas jest wiedeński dostępny. A co do AleBrowaru to czekamy właśnie na dostawę- piwo wyjechało już do nas z browaru.
Racibórz- w całości
Jabłonowo- poza Klasztornym w całości(rozlew dopiero koło 15. VII)
Kormoran- w całości (śliwka w piwie wersja testowa)
Jagiełło- w całości
Nowości oraz piwa, które kiedyś były na półkach, a w ostatnim czasie był ich brak:
Staryj Mielnik Svetloje iz baconca
Staryj Mielkik Mjagkoke iz baconca
Zipfer 0,5
Fischer
Stella Artois
Jever
Felsen Brau Hefeweizen
Namysłów Zamkowe
Namysłów n/p
Złoty Denar
Od jutra tj.10.07 do 12.07 promocje na piwa z poszczególnych browarów. Jutro na pierwszy rzut dajemy Racibórz, a w środę i czwartek zobaczymy…, chyba że jakieś sugestie. Cena promocyjna to cena półkowa – 0,50 gr. Weekend (piątek- sobota) też nie obędzie się bez promocji, ale o tym w najbliższych dniach.
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Leżący w pobliżu granicy ze Słowacją Użgorod, w 2019 roku dorobił się kolejnego mikrusa o nazwie- Yuber. Umiejscowiony jest na skraju miasta w dzielnicy willowej. Do przejścia granicznego jest bardzo blisko, wystarczy z drogi do miasta odbić w boczną wąską drogę.
... a dokładniej to Świat Alkoholi & Delikatesy Mięsne, czyli połączenie dość fantazyjne, no ale kimże jestem, żeby mówić innym jak mają prowadzić biznes
Niedaleko Bielawy, po drodze do Świdnicy, znajduje się oto taki przybytek, oferujący naprawdę sporą ilość...
Comment