No dobra, ale jaki browar to zrobił?
Przemyśl, Orzeszkowej 16 (boczna Rogozińskiego), Świat Piw
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
No bez jaj. To zapytam inaczej - kto dla niego robi?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Czyli łapki macza "Dionizos"PIWA REGIONALNE
Puławy, Wróblewskiego 29
www.piwaregionalne.pulawy.pl
info@piwaregionalne.pulawy.pl
Zapraszamy:
pn.-sob. 10-23
niedziela: 12-21
Jesteśmy na Facebook'u -> kliknij
Comment
-
-
No - pierwsze Forteczne wypite . Muszę powiedzieć że jak na pierwszy raz to jest całkiem, całkiem. Na pewno dużo smaczniejsze od tych wszystkich pseudopasteryzowanych Kasztelanów i Łomż. Forteczne - delikatne piwo z wyraźnie zaznaczoną goryczką na końcu. Przyjemny zapach i mocna piana uzupełniają dobre wrażenie tego piwka choć do piwnej czołówki jeszcze mu brakuje. Ale i tak jestem mile zaskoczony.
Drodzy sprzedawcy ze Swiata-Piw - lodóweczkę załatwcie i to jak najszybciej bo cały wasz trud pójdzie na marne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika moloo Wyświetlenie odpowiedziDrodzy sprzedawcy ze Swiata-Piw - lodóweczkę załatwcie i to jak najszybciej bo cały wasz trud pójdzie na marne.
U mnie 3 na sklepie latają.PIWA REGIONALNE
Puławy, Wróblewskiego 29
www.piwaregionalne.pulawy.pl
info@piwaregionalne.pulawy.pl
Zapraszamy:
pn.-sob. 10-23
niedziela: 12-21
Jesteśmy na Facebook'u -> kliknij
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika moloo Wyświetlenie odpowiedziNo - pierwsze Forteczne wypite . Muszę powiedzieć że jak na pierwszy raz to jest całkiem, całkiem. Na pewno dużo smaczniejsze od tych wszystkich pseudopasteryzowanych Kasztelanów i Łomż. Forteczne - delikatne piwo z wyraźnie zaznaczoną goryczką na końcu. Przyjemny zapach i mocna piana uzupełniają dobre wrażenie tego piwka choć do piwnej czołówki jeszcze mu brakuje. Ale i tak jestem mile zaskoczony.
Drodzy sprzedawcy ze Swiata-Piw - lodóweczkę załatwcie i to jak najszybciej bo cały wasz trud pójdzie na marne.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika moloo Wyświetlenie odpowiedziNo - pierwsze Forteczne wypite . Muszę powiedzieć że jak na pierwszy raz to jest całkiem, całkiem. Na pewno dużo smaczniejsze od tych wszystkich pseudopasteryzowanych Kasztelanów i Łomż. Forteczne - delikatne piwo z wyraźnie zaznaczoną goryczką na końcu. Przyjemny zapach i mocna piana uzupełniają dobre wrażenie tego piwka choć do piwnej czołówki jeszcze mu brakuje. Ale i tak jestem mile zaskoczony.
Comment
-
-
Przepraszam że tak post za postem ale mam małe pytanko, czy strona www.swiat-piw.pl ruszy kiedyś czy raczej nie ma no to szans?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika paolus111 Wyświetlenie odpowiedziPrzepraszam że tak post za postem ale mam małe pytanko, czy strona www.swiat-piw.pl ruszy kiedyś czy raczej nie ma no to szans?
Comment
-
-
Nowe dostawy
W ostatnich dniach, jak i dziś dojechały do nas piwka z browaru:
• Amber
• Ciechan
• Dionizos Radom
• Fortuna
• Jabłonowo
• Jagiełło
• Konstancin