Bearnard z kniei – piwo ciemne, warzone z pięciu rodzajów słodu z delikatną nutą słodyczy. Ekstrakt 14 blg i alkohol do 6%, powoduje, że jest bardzo treściwe. Kombinacja tak dużej ilości słodów sprawia, że pijąc je mamy na podniebieniu delikatne posmaki karmelowe, czekoladowe, kawowe.
Zapraszamy do odwiedzenia Świata Piw Zespół Świat Piw
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Leżący w pobliżu granicy ze Słowacją Użgorod, w 2019 roku dorobił się kolejnego mikrusa o nazwie- Yuber. Umiejscowiony jest na skraju miasta w dzielnicy willowej. Do przejścia granicznego jest bardzo blisko, wystarczy z drogi do miasta odbić w boczną wąską drogę.
... a dokładniej to Świat Alkoholi & Delikatesy Mięsne, czyli połączenie dość fantazyjne, no ale kimże jestem, żeby mówić innym jak mają prowadzić biznes
Niedaleko Bielawy, po drodze do Świdnicy, znajduje się oto taki przybytek, oferujący naprawdę sporą ilość...
Comment