Mam prośbę - czy możecie dać znać gdy już będziecie mieli piwka z AleBrowaru? Pozdrawiam.
Przemyśl, Orzeszkowej 16 (boczna Rogozińskiego), Świat Piw
Collapse
X
-
Przepraszam za brzydkie słowo ale można wiedzieć czemu kompletnie olaliście aktualizacje w tym wątku na forum? Można by pomyśleć, że sklep zniknął z rynku, a przecież tak nie jest bo odwiedzam Was dosyć często. Rozumiem, że może nie macie ochoty robić żadnych promocji ale odezwać się czasem by wypadało...
Comment
-
-
Niestety jeżeli chodzi o ten sklep to jest beznadziejnie, już nie chodzi tylko o to że nie ma żadnej informacji na temat asortymentu i żadnych konkursów czy promocji (tak jak pisał wyżej kolega Manifesto) ale ogólnie jest coraz gorzej. Czy nikt z właścicieli świata piw w ogóle nie interesuje się co się dzieje że sklepem w Przemyślu? Brak obsługi , wybór piw bardzo mały , w małych ilościach, półki słabo zapełnione mimo iż miejsca na piwo bardzo mało (kiedyś to półki aż uginały się od piwa nawet zimą). Niestety czasy świetności tego sklepu już dawno minęły i chyba już nic się nie zmieni. A miało być tak pięknie. Szkoda.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika paolus111 Wyświetlenie odpowiedziNiestety czasy świetności tego sklepu już dawno minęły i chyba już nic się nie zmieni. A miało być tak pięknie. Szkoda.
Sytuacja piwna w Przemyślu robi się powoli nieciekawa - najpierw zamknięcie "Piw Regionalnych" w Rynku, a teraz coraz słabsza kondycja "Świata Piw". Mam nadzieję iż czasy kiedy to po piwo musiałem jeździć do Rzeszowa, a z braku laku pić Pilsner Urquell jednak nie wrócą
Comment
-
-
Odwiedziłem dzisiaj sklep i byłem zdziwiony - półki uginają się pod piwami. Co prawda wybór może i nie jest tak różnorodny jak za najlepszych czasów ale imo nie ma co narzekać - jest na tyle duży, że każdy znajdzie coś dla siebie (zakupiłem np. dziś parę Primatorów, Kormorana Mocno Chmielonego i Ciechana Lagerowego). Przeprowadziłem również krótką rozmowę z właścicielem - nawiązałem do sytuacji sklepu i usłyszałem od niego jakoby sytuacja finansowa i słaby (w porównaniu do do początkowego okresu istnienia sklepu) utarg zmusiły go do pewnych cięć kadrowych, a sklep funkcjonuje "po kosztach" (ratuje go spożywka). Wygląda więc na to że Przemyślanie nie mają wyrafinowanego gustu piwnego i wolą "smakować" koncernówki - ich strata. Ja mam nadzieję, iż w sezonie będzie dużo lepiej niż w zimie i sytuacja nie zmusi właściciela do ponurych rozważań o zwinięciu interesu - oby Świat Piw trwal i był bastionem dla ludzi pijących piwo dla smaku a nie dla procentów.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziŹle szukałeś. W jednej z nich leją piwa czeskie.Last edited by Manifesto; 2013-04-25, 16:45.
Comment
-
-
Potwierdzam, wybór piw jest o wiele większy niż jeszcze 2-3 tygodnie temu, mam nadzieję że słaby wybór piw i słabe zainteresowanie klientów było spowodowane zbyt długą zimą a nie tym że klienci przestali interesować się i kupować ciekawe piwa. Myślę że ten długi weekend majowy pokaże jak z tym jest. Do pełnego szczęścia brakuje Mi jeszcze tego aby ktoś tutaj na forum że świata piw się pojawił i napisał czasami o nowych dostawach i jakiś promocjach jak to było dawniej. Jest lepiej i aby tak zostało na dłużej.
Comment
-
-
Ten sklep to już nie jest chyba "świat piw" ? Padają te światy piw jak muchy, trudno za tym nadążyć.
Piwo czeskie z beczki było w pubie przy ul. Wodnej, opisanym na tym forum.Last edited by Rzeszowiak; 2013-05-17, 21:39.
Comment
-
-
Działa?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziDziała?
Comment
-
Comment