Krosno, Kolejowa 27 (Full Market), Alkohole Świata

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Prusak
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.07
    • 4508

Teraz już tylko ciekawsze piwa występują tu jako kwiatek do kożucha. Nie warto.

Comment

Related Topics

Collapse

• Prusak
      Krosno, Lwowska 14, DobryBro
      Prusak
      Juz wcześniej miałem zasygnalizować istnienie tego sklepu, o którym dowiedziałem się zresztą śledząc inne wpisy na forum (dzięki Pankracy).
      Ciekawy melanż, a miły memu srecu: z jednej strony piwa z niemal wszystkich browarów województwa podkarpackiego (poza Czarterem i Mucznem, o...
      2024-09-20, 18:34
    • Prusak
      Wielka Brytania, Oxford, 121 Covered Market, The Market Tap by Tap Social
      Prusak
      Pub, a właściwie tap room w centrum Oksforodu, gdzie nie chciało się nam poszukiwać piwa w innych miejscach. Właściwie kanciapa z kilkoma stolikami w klimatycznym pasażu tagowym niedaleko głównego skrzyżowania miasta. Na kranach siedem piw z browaru patronackiego lokalu czyli Tap Social Movement....
      2024-08-29, 17:10
    • marecki12
      Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
      marecki12
      Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
      Nowy sklep na Obłużu i dzisiaj zakupiłem 5 piw z Browaru Mikołajki : APA, NEIPA, marcowe, lager, Wheat IPA
      2021-06-09, 18:22
    • grzeber
      Sejny, ul. Piłsudskiego 31, market Groszek
      grzeber
      Same centrum miasta, nowy stylizowany budynek postawiony w miejsce starej zabudowy (jeszcze do zobaczenia na google street view).

Market Groszek czynny 6:30 do 22:00.
      W środku spory wybór piw głównie koncernowych.
      Na uwagę zasługują butelkowe piwa z browaru Północnego...
      2020-07-28, 10:04
    • Aldach
      Dino Market, Borne Sulinowo, Wojska Polskiego 5a
      Aldach
      Borne Sulinowo pod względem piwnym byłoby całkowicie do zapomnienia gdyby nie Dino Market, a w nim pięć rodzajów piw z browaru Kościerzyna w bardzo dobrej cenie 3.79 za butelkę (niezależnie od rodzaju) Jest też coś z Połczyna i masówka....
      2020-07-09, 18:48
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...