Teraz już tylko ciekawsze piwa występują tu jako kwiatek do kożucha. Nie warto.
Krosno, Kolejowa 27 (Full Market), Alkohole Świata
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Juz wcześniej miałem zasygnalizować istnienie tego sklepu, o którym dowiedziałem się zresztą śledząc inne wpisy na forum (dzięki Pankracy).
Ciekawy melanż, a miły memu srecu: z jednej strony piwa z niemal wszystkich browarów województwa podkarpackiego (poza Czarterem i Mucznem, o...-
Channel: Podkarpackie
2024-09-20, 18:34 -
-
Pub, a właściwie tap room w centrum Oksforodu, gdzie nie chciało się nam poszukiwać piwa w innych miejscach. Właściwie kanciapa z kilkoma stolikami w klimatycznym pasażu tagowym niedaleko głównego skrzyżowania miasta. Na kranach siedem piw z browaru patronackiego lokalu czyli Tap Social Movement....
-
Channel: Wielka Brytania
2024-08-29, 17:10 -
-
Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
Nowy sklep na Obłużu i dzisiaj zakupiłem 5 piw z Browaru Mikołajki : APA, NEIPA, marcowe, lager, Wheat IPA-
Channel: Pomorskie
2021-06-09, 18:22 -
-
Same centrum miasta, nowy stylizowany budynek postawiony w miejsce starej zabudowy (jeszcze do zobaczenia na google street view).
Market Groszek czynny 6:30 do 22:00.
W środku spory wybór piw głównie koncernowych.
Na uwagę zasługują butelkowe piwa z browaru Północnego...-
Channel: Podlaskie
-
-
Borne Sulinowo pod względem piwnym byłoby całkowicie do zapomnienia gdyby nie Dino Market, a w nim pięć rodzajów piw z browaru Kościerzyna w bardzo dobrej cenie 3.79 za butelkę (niezależnie od rodzaju) Jest też coś z Połczyna i masówka....
-
Channel: Zachodniopomorskie
2020-07-09, 18:48 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment