Tu jest wszystko. Najlepszy sklep w Polsce. I dziś w Białym dzięki temu sklepowi bawi się Widzew
Białystok, Słonimska 21, Piwa Świata
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumNajlepszy sklep w Polsce.
Przypomniales mi krotki filmik pt. "Superpartia".
Jakby co, to moge ladowac w chmielinach
Dupke mam miekka dzisPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikZythum, dzieki.
Przypomniales mi krotki filmik pt. "Superpartia".
Jakby co, to moge ladowac w chmielinach
Dupke mam miekka dzis
Nie czaję o co Ci chodzi...
Możesz wyjaśnić ?
Comment
-
-
Pisalem przeciez do Zythuma, liczac nawet, ze nie kazdy "zaczai". A ze to, co napisalem, ma sie do watku jak piesc do oka, dopisalem tez , ze mozna mnie pochmielicPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Gdzie jest hotel Gołębiewski w Białymstoku pisał nie będę, w każdym razie z ronda koło tegoż hotelu należy zjechac w kierunku ul. Warszawskiej i przeciąc ją. Dalej prosto, dojeżdżamy do dużego sklepu białostockiego PSS-u "BOJARY" (będziemy mijali go po prawej stronie), nieco dalej po prawej restauracja "Siedem Pokus" i duży budynek Domu Dziecka, a za nim główna droga wykręca w prawo, ale to już nas nie interesuje. My dojeżdżamy do owego Domu Dziecka i po przeciwnej stronie ulicy (tj. po lewej w stosunku do kierunku jazdy) jest blok z lokalami handlowymi nieco w głębi na parterze (wchodzi się po schodkach) i w tym rzędzie lokali jest sklep Piw Świata.
No to tyle na dziś wyjaśnień (mam nadzieję, że nikomu nie namieszałem w głowie ).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZychuWłaściciel (chyba właściciel???) oczekiwał dostawy piw Belgijskich.
Mam nadzieję, że wkońcu przyjadą.
Pozdrawiam.
Comment
-
-
Podkreślam dla mnie najlepszy sklep jaki widziałem! Byłem w sobotę zaopatrzyć się w kilka piw z niemieckiego browaru Felsen Brau. Szkoda że nie zastałem Svijan ale nieszkodzi kupię przy kolejnej okazji. Polecony przez gospodarza weizenbock poprostu bomba zresztą tak jak i pozostałe piwa. Wchodząc do tego sklepu nieda się nie oprzeć panującej tam atmosferze. Każda wizyta wiąże się z miłymi wspomnieniami. Oby tak dalej. Powiem tylko tyle że zawsze kiedy jestem w Białymstoku nie mogę oprzeć się pokusie wstąpienia do tak fantastycznego sklepu.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
Comment