Dzisiaj nabyłem portera z Ciechanowa w cenie 2,45 PLN za flaszkę 0,33l. W zeszłym sezonie dostępne były piwa z Reginy. Czasami pojawiają się inne perełki piwne.
Kleosin, Zambrowska 46, Sklep Jarzębinka
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Przy Zambrowskiej, mniej więcej naprzeciwko drogi na Ignatki, ok. 100 m przed Adambą. Niby zwykłe Delikatesy, ale w dziale piwnym obok tego, co można normalnie dostać były: Ciechany, Porter z Ciechanowa, Barkas oraz Batory.
-
Channel: Podlaskie
-
-
Witam wszystkich serdecznie, mój drugi brewkit, jak w tytule Vienna lager z Gozdawy, do tego pucha słodu zamiast cukru(za radami kolegów z forum) no i trochę się zamuliłem i dodałem 1 kg glukozy (nie wiem czy nie przesadziłem). Drożdże z zestawu, według producenta fermentują nawet w 14...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie!
Wiele już lat temu udzielałem się tutaj, ponieważ wraz z synem zbieraliśmy aktywnie kapsle. Trwało to kilka lat, ale od kilku lat syn się już nie interesuje i mój zapał też się zmniejszył. Całość kolekcji liczy 9 segregatorów...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Browar restauracyjny położony rzut beretem za Ostrowią Mazowiecką (dojazd przez miasto, trzeba jechać ul. Armii Krajowej, która przechodzi w ulicę Zambrowską, z S8 bezpośrednio nie ma zjazdu).
Hotel + browar, miejsce skupione gównie na imprezach rodzinnych, eventach etc.
Browar...-
Channel: Mazowieckie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment