Kleosin, Zambrowska 46, Sklep Jarzębinka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • nikita_banita
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.06
    • 1363

Kleosin, Zambrowska 46, Sklep Jarzębinka

Dzisiaj nabyłem portera z Ciechanowa w cenie 2,45 PLN za flaszkę 0,33l. W zeszłym sezonie dostępne były piwa z Reginy. Czasami pojawiają się inne perełki piwne.
  • nikita_banita
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.06
    • 1363

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika palko
    prucz
    FCJP kolego.

Faktycznie wybór piwek po otwarciu nieopodal sklepu Adamby zmniejszył się drastycznie, ale nadal jest tam do dostania Łomża i Porterek z Żywca.

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • grzech
      Kleosin, Zambrowska 20, Delikatesy Kukułka
      grzech
      Przy Zambrowskiej, mniej więcej naprzeciwko drogi na Ignatki, ok. 100 m przed Adambą. Niby zwykłe Delikatesy, ale w dziale piwnym obok tego, co można normalnie dostać były: Ciechany, Porter z Ciechanowa, Barkas oraz Batory.
      2007-05-25, 07:56
    • RomaNzRumunii
      Vienna lager bardzo wolną fermentacja
      RomaNzRumunii
      Witam wszystkich serdecznie, mój drugi brewkit, jak w tytule Vienna lager z Gozdawy, do tego pucha słodu zamiast cukru(za radami kolegów z forum) no i trochę się zamuliłem i dodałem 1 kg glukozy (nie wiem czy nie przesadziłem). Drożdże z zestawu, według producenta fermentują nawet w 14...
      2022-01-25, 16:05
    • georgeko
      Sprzedam swoją kolekcję, łącznie ok. 5000 kapsli
      georgeko
      Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie!

Wiele już lat temu udzielałem się tutaj, ponieważ wraz z synem zbieraliśmy aktywnie kapsle. Trwało to kilka lat, ale od kilku lat syn się już nie interesuje i mój zapał też się zmniejszył. Całość kolekcji liczy 9 segregatorów...
      2020-06-16, 10:41
    • becik
      Podborze, Zambrowska 43, Dworek nad Stawem
      becik
      Browar restauracyjny położony rzut beretem za Ostrowią Mazowiecką (dojazd przez miasto, trzeba jechać ul. Armii Krajowej, która przechodzi w ulicę Zambrowską, z S8 bezpośrednio nie ma zjazdu).
      Hotel + browar, miejsce skupione gównie na imprezach rodzinnych, eventach etc.
      Browar...
      2018-08-30, 20:45
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...