W stałej ofercie Nakielskie Jasne 0,5l, Porter Nakło i Irlandzkie Mocne oba w poj. 0,33l i 0,5l. Jest też ponownie Porter Ciechanów we flaszkach 0,33l.
Białystok, Malmeda 29, Sklep [zamknięte]
Collapse
X
-
Do nabycia STOUT Ciechanowski. Cena mało zachęcająca - 3,90 PLN za flaszkę 0,5l.
Jest coś co mnie zdziwiło - butelka po stoucie jest bezzwrotna i w sposób oczywisty podwyższa cenę produktu. Dziwi mnie to tym bardziej, że w zasadzie Stout trafi do konsumentów kanałami dystrybuującymi już Ciechana i nie byłoby dużą trudnością umieszczenie tego piwa we flaszach zwrotnych.
Comment
-
-
mam nadzieję, że dobrze przyporządkuję - na 100% ul. Malmeda
asortyment na dziś:
UWAGA:
Proletaryat Czarnków 2,50 PLN, poza tym jakieś ciemne z Czarnkowa (nie Eire)
Janów Jasne Premium 2,35 PLN
Janów Mocne (ceny nie zanotowałem)
Porter Warmiński 5,50 PLN (i inne z Kormorana)
przerój Ciechanów
Krajan (Irlandzkie)
z relacji kumpla wynika, że bywa też piwo o nazwie Regina (Kormoran? - nie interesuje mnie)
są też piwa z CzechKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Z dzisiejszej wizyty: dostępna cała gama piw z BK, a szczególnie dwie nowości Warnijskie i Miodne ceny za te dwa ostatnie piwa niestety ponad 4 zlocisze za flaszkę .
Oprócz powyższych specjałów jest Janów w dwu odsłonach no i oczywiście Ciechany.
Najbardziej rozwaliły mnie czołgi na kapslach piw z BK ...
Comment
-
-
Nazwa "obok sklepu zoologicznego" jest błędna. Obok jest Krawiec, a za krawcem.... strzyżenie psów i kotów (plus ichnie żarcie).
Dzisiaj promocja na Janów Mocny. Wczoraj kosztowało 2,75 zł, dzisiaj i tylko dzisiaj 1 ZŁ. Termin spożycia dzisiejszy. Zapobiegawczo wziąłem tylko ....6 sztuk (bo mogło byc be....), właśnie kończę drugie a jeszcze w planie Małysz a potem piłka ręczna. Piwo rewelacja a ja .... wziąłem tylko 62800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
wczoraj pierwszy raz byłem w tym sklepie. wybór spory, dużo piw w lodówce czego nie można powiedzieć o innych sklepach w Białymstoku, w których w lodówce są tylko popularne z koncernów, podczas gdy niepasteryzowane stoją w cieple...
wybór spory, cały zestaw Kormoranów, Ciechanów, do tego Amber, Browar Zamkowy (Raciborskie wszystkie i Twierdzowe), troche zagranicznych m.in. Obołoń Pszeniczny (niestety Biłego nie było...).
Nowość z Amberu - Johannes.
Za Twierdzowe i Raciborskie zapłaciłem mniej wiecej po 3,20 zł, czyli dosć tanio bo na Słomińskiej po 4 zł, więc zmieniam punkt zaopatrzeniaLast edited by kenaz; 2011-06-03, 13:01.
Comment
-
-
Proszę o dyskusję na temat tego sklepu a nie innych.Last edited by Maggyk; 2011-06-07, 08:49.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment