Zakupiłem wczoraj Portera z browaru Staropolskiego w cenie 2,50 PLN za flaszkę 0,33l. Oprócz tego Harteker i Dublin z Olsztyna.
Białystok, Malmeda 29, Sklep [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nikita_banitaZakupiłem wczoraj Portera z browaru Staropolskiego w cenie 2,50 PLN za flaszkę 0,33l. Oprócz tego Harteker i Dublin z Olsztyna.
-
-
Nabyłem Pilsa i Mocne z Krajana.
PS Jedna z hurtowni, która od niedawna gości na białostockiej scenie piwnej ma w stałej ofercie piwa z Krajana - Portera we flaszkach 0,5l i 0,33l, Irlandzkie Mocne widziałem tylko 0,5l oraz piwka, o których pisałem powyżej o pojemności 0,5l. Na inne produkty się nie natknąłem, ale będę poszukiwał.
Comment
-
-
ul. Malmeda 29
Dziś nabyłem Hebana i Faustusa; z BWM są jeszcze jakieś dwa piwa smakowe. Oprócz tego Porter z Krajana i Belfast butelkowy. Dzisiaj nie było, ale ostatnio widziałem tu też Żywe za jedyne 3,50 PLN.
PS Jak na warunki białostockie jest to bardzo fajny sklep, ponieważ właściciel jest zainteresowany piwem nie tylko w wąskim pojęciu koncernowym. Piwa z BWM przyjechały aż z hurtowni w Warszawie.
Comment
-
-
Od jakiegoś czasu w sklepie jest, i jest reklamowany za pomocą plakatów, kwas chlebowy z browaru KIMMEL koło Rygi (jest i w kilku innych sklepach w Białymstoku). Zagadywałem Panią ekspedientkę na temat piw z tego samego źródła. Nie pamiętam dosłownie, ale Pani stwierdziła, iż coś słyszała o ewentualności pojawienia się tych piw w jej pięknym miejscu pracy... Ale nie sprawiała wrażenia dobrze poinformowanej. Dajcie jej znać i jej bossom, że są klienci, którzy czekają piwa z Łotwy
Comment
-
-
Niepasteryzowane Ciechany
Od niedawna właściciel sklepu osobiście przywozi z browaru w Ciechanowie niepasteryzowane Ciechany, oprócz tego dwie wersje Beczkowego w bączkach, Miodowe i Portera. Wszystko w przyjaznych cenach (około 2,50 PLN) .
Fajnie było ostatnio spróbować Ciechana dzień po zabutelkowaniu...
Comment
-
-
No to fajnie - wreszcie mamy w Warszawie coś tańszego - u nas jest za 1,80 PLNLast edited by iron; 2007-02-27, 21:54.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment