Przy Zambrowskiej, mniej więcej naprzeciwko drogi na Ignatki, ok. 100 m przed Adambą. Niby zwykłe Delikatesy, ale w dziale piwnym obok tego, co można normalnie dostać były: Ciechany, Porter z Ciechanowa, Barkas oraz Batory.
Kleosin, Zambrowska 20, Delikatesy Kukułka
Collapse
X
-
Sklep nie jest w Białymstoku, ale w Kleosinie pod Białymstokiem na wylocie w kierunku na Łapy i Wysokie Maz.Ostatnia zmiana dokonana przez nikita_banita; 2008-06-13, 18:02.
Related Topics
Collapse
-
Większy samoobsługowy sklep na Popowicach z dość przyzwoitym wyborem polskich kraftów, trochę piw czeskich.
Na uwagę zasługuje natomiast bardzo duży asortyment Browaru Zamkowego w Cieszynie (od Lekkiego Żytniego po trzy rodzaje ich barley wine).-
Channel: Dolnośląskie
-
-
21 listopada otworzył swe podwoje nowy lokal o swojsko brzmiącej nazwie : Delikatesy. My też mamy swoja kontynuację - w miejscu, gdzie "od zawsze" opolskie delikatesy się mieściły, po remoncie ruszyło nowe przedsięwzięcie o nazwie jak wyżej. W lokalu pozostał kultowy element starego...
-
Channel: Opolskie
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Sklep jakich wiele ( wszak sieciówka ) - są półki z piwem takim-jak-wszędzie, jest obowiązkowy regał "Piwne terytoria", ale jest tez osobny regał dedykowany browarowi Browars : Jaśnie Pian, Limanowskie Ale, Pils, Pszenica, Lager, One Hop, Zdrojowe. Na piwnej pustyni krynickiej - warto...
-
Channel: Małopolskie
2018-08-07, 16:43 -
-
-
Channel: Śląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment