Białystok, Lipowa 10, Planeta Alkoholi

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

Białystok, Lipowa 10, Planeta Alkoholi

Sklepik w podziemiach i coś co mnie skłoniło do wejścia - na wprost schodów wejściowych dwie lodówki a w niej trochę ciekawych piw.
    Zakupiłem kilka, w tym Corneliusy, Ciechany, Łomżę NP, jakieś litewskie (nie znane mi nazwy) oraz trochę Europy, mnie lub bardziej znanej.
    Przykładowe ceny: Łomża NP 0,5 - 3,20 zł, Ciechan Miodowe 0,5 - 5,50 zł, Cornelius Ale Ale 0,5 - 4,50 zł. Zważywszy, że ruch uliczny jak w Warszawie, kibelek tyleż samo (2 zł) to całkiem znośne ceny.

Related Topics

Collapse

• Shedao
    Pieszyce, Ogrodowa 28, Świat Alkoholi
    Shedao
    ... a dokładniej to Świat Alkoholi & Delikatesy Mięsne, czyli połączenie dość fantazyjne, no ale kimże jestem, żeby mówić innym jak mają prowadzić biznes

Niedaleko Bielawy, po drodze do Świdnicy, znajduje się oto taki przybytek, oferujący naprawdę sporą ilość...
    2021-06-07, 08:52
  • Alkoneser
    Kolekcja kapsli (jedynie wypite samemu) + kolekcja alkoholi + wiele innych :)
    Alkoneser
    Cześć,
    moja kolekcja, w porównaniu z innym dostępnymi w internecie, przedstawia się dość nędznie, ale jest ku temu jeden ważny powód - zbieram kapsle jedynie z piw, które wypiłem sam.
    Jako, że kolekcja wystartowała w listopadzie 2019, a mnie się już udało uzbierać tych...
    2023-06-20, 13:01
  • Warzywo
    Stegna, Lipowa przy plaży, zejście nr 69, Smażalnia ryb ReMi
    Warzywo
    Klasyczna smażalnia sezonowa czynna od 1973 roku. Pyszne rybki, jest cymbergaj, są duże drewniane stoły a do picia lany Specjal i co ważniejsze spory wybór Ambera z butli. Króluje Neptun za jedyne 5 zł co jest chyba najtańszym piwem w całej Stegnie. Całkiem dobre piwko.
    2020-08-07, 19:39
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Prusak
    Lublin, Sławinkowska 28, Imperium Alkoholi
    Prusak
    Sklep położony na końcu Willowej, nieopodal Ronda Reagana.
    Klasyczny wybór piw kraftowych, spora oferta Pinty, Zakładowego, widziałem piwa z Golema, Birbanta, Peruna, Warsztatu Piwowarskiego, Incognito, Kormorana i dużo, dużo więcej.
    Dostępne też porterowe "sztosy"...
    2019-04-25, 14:34
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...