Białystok, św. Rocha (CH Park okolice dworca PKS), Wileńskie Specjały

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

Ponoć trudno to znaleźć, więc podaję (szpiedzy donieśli), że mieści się to w boxie nr 117.
    Jakiś specjalnie dostosowany nalewak do PETów jest, pewnie taki jaki mają browary. Butelki na miejscu za 50 gr. Nie trzeba mieć własnych.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Atiman
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2008.11
      • 26

kwas chlebowy

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika palko Wyświetlenie odpowiedzi
      Witam, w piątkowym kurierze porannym mały artykuł o tym sklepie i wywiad z właścicielką ale do rzeczy sklep z produktami z Wilna, Litwy, kilka rodzajów kwasów chlebowych butelka 0,5 l 2,65 zł, kwas dostępny także z nalewaka, kilka piw butelkowych z serii Vilniaus Alus butelkowe i z kija, ciemne, jasne, niefiltrowane i mocne 8% cena za butelkę pet 1 litr 5 zł. Dostępne też chleby i sery oraz wędliny z Wilna, w niedzielę otwarte do 15 dziś byłem już przed i za dużo się nie rozglądnąłem, pisze na gorąco
      jakie dokładnie są dostępne kwasy chlebowe ?

Comment

• e-prezes
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2002.05
        • 19261

Kręciłem się tam ostatnio przez dwie godziny i nie znalazłem, ale wtedy nie wiedziałem, że takowy istnieje.

Comment

• sibarh
          🥛🥛🥛
          • 2005.01
          • 10387

Dzisiaj zakupiłem piwko o mocy 14%, leżakowane 6 miesięcy w fajnej flaszce o,2 litra.
          Na kwasy chlebowe nie zwróciłem uwagi, ale kilka jest.
          2800 nowe piwa opisałem na forum
          Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
          Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

• Piecia
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2002.02
            • 3312

jutro wybiorę się na dokładniejszą eksplorację, ale z nalewaka mieli ze 4 gatunki piwa i dwa kwasy, w promocji litewskie zakąski serowe
            Koniec i bomba,
            Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• Piecia
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2002.02
              • 3312

Kolejny sklep przy ul. św Mikołaja a także na tyłach przystanku autobusowego Plac Inwalidów - skrzyżowanie ulic Al. Piłsudskiego i Sienkiewicza (główne skrzyżowanie w centrum miasta)

I prośba do moderatora o zmianę nazwy wątku - na Wileńskie Specjały
              Last edited by Piecia; 2011-07-16, 15:34.
              Koniec i bomba,

Comment

• ART
                mAD'MINd
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2001.02
                • 23928

Zgłoszenia moderatorowi wysyła się... moderatorowi (ikonka wykrzyknika przy danym poście).
                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Maggyk
                  Szara Adminiscjencja
                  🍼
                  • 2004.05
                  • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedzi
                  Kolejny sklep przy ul. św Mikołaja a także na tyłach przystanku autobusowego Plac Inwalidów - skrzyżowanie ulic Al. Piłsudskiego i Sienkiewicza (główne skrzyżowanie w centrum miasta)

I prośba do moderatora o zmianę nazwy wątku - na Wileńskie Specjały
                  to św Rocha czy Mikołaja?
                  Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                  Piwo domowe -
                  Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                  PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Piecia
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2002.02
                    • 3312

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedzi
                    to św Rocha czy Mikołaja?
                    Pierwszy sklep jest na Św. Rocha - okolice dworca PKS, drugi w śródmieściu, przy ul. św. Mikołaja (okolice katedry prawosławnej i Hotelu Cristal)
                    Koniec i bomba,

Comment

• Maggyk
                      Szara Adminiscjencja
                      🍼
                      • 2004.05
                      • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia Wyświetlenie odpowiedzi
                      Pierwszy sklep jest na Św. Rocha - okolice dworca PKS, drugi w śródmieściu, przy ul. św. Mikołaja (okolice katedry prawosławnej i Hotelu Cristal)
                      No to zgodnie z zasadami działu proszę opisywać każdy sklep oddzielnie.
                      Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                      Piwo domowe -
                      Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                      PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

Przetwarzanie...
                      X