Gdańsk, Okulickiego 2B/8 (Orunia Górna), U Kuli [zamknięte]
Collapse
X
-
Pewnie, że zdzierstwo, ale Huncwot w Pułapce jest za 11 zł a U Kuli kupiłem go za 9,90 zł (ale ja mam znajomości i zniżkę jak w większości sklepów...)Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Nie obniżą cen bo nie narzekają na brak klientówPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
-
Zdzierają z Ciebie a jednak tam kupujesz...Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
-
Czesc piw kupuje w Outlecie, czesc w Smaku a czesc U Kuli, nie kazdy sklep wszystko ma i u niektorych inne sa tansze niz u innych. Jesli jestem blizej jakiegos sklepu, to tam robie zakupy, co w tym dziwnego?
Sledzisz mnie?Comment
-
Kula ma najdrozej w Trojmiescie, juz nawet afro w sopocie ma taniej i nalezy o tym pisac, bo moze nie kazdy ma ochote przeplacacOstatnia zmiana dokonana przez RomeY; 2015-08-12, 08:45.Comment
-
ja pierdole, dobrze sie czujesz? zajmij sie swoim zyciem, Hadesa kupilem tez i w outlecie (12,90zl) i w smaku (11,90zl), u was (chyba jednak masz tam jakies powiazania, wlasciciel czy sprzedawca? ujawnij sie - 13,90zl!! - 2 zl roznicy na butelce) zadowolony teraz?
Kula ma najdrozej w Trojmiescie, juz nawet afro w sopocie ma taniej i nalezy o tym pisac, bo moze nie kazdy ma ochote przeplacac
Widzę że jeździsz po wszystkich sklepach i sprawdzasz ceny - świetnie.
Informuj na bieżąco gdzie drożej, gdzie taniej - robisz dobrą robotę.
Fakt, jestem właścicielem ale nie tego sklepu
Ps. Służby specjalne monitorują wszystko i wszystkich - taka pracaPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
-
cos marne te sluzby wasze, skoro nie znacie nawet imieniano chyba, ze to z bierzmowania, to wtedy by sie zgadzalo
to pochwal sie ktorego, z pewnoscia odwiedze i porownam ceny, jak bede w okolicy
Comment
-
No już, dajcie sobie rąsie na zgodę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
cos marne te sluzby wasze, skoro nie znacie nawet imieniano chyba, ze to z bierzmowania, to wtedy by sie zgadzalo
Jak pisalem, robie tam zakupy, gdzie mam akutalnie blizej, widze do niektorych trzeba pisac 2 razy to samo a oni dalej beda swoje
po to mniej wiecej jest ten dzial tak fyi
to pochwal sie ktorego, z pewnoscia odwiedze i porownam ceny, jak bede w okolicy
stalking tak motzno, jakie to trzeba miec nudne wlasne zycie, nie wspolczuje
Wg mnie nudne to jest jeżdżenie po sklepach i porównywanie cen, zależy co kto lubi.
Dla jasności - nie prowadzę sklepu z piwem.
Pozdrawiam.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment
-
Rzeczywiscie, lepiej zakonczmy, bo najwidoczniej nie rozumiesz czytanego tekstu albo specjalnie prowokujesz.Comment