Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RomeY
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Okulickiego 2B/8 (Orunia Górna), U Kuli [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RomeY Wyświetlenie odpowiedziBzdura, 2 Smoki w Pułapce równo 10zł, w sklepie 10,10zł, Huncwot w sklepie 10,4zł, mam rachunek na dowód.
Saint No More 8,8 gdzie na południu płacą 7zł. Zdzierstwo moim zdaniem.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziale ja mam znajomości i zniżkę jak w większości sklepów...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RomeY Wyświetlenie odpowiedziKula ma w końcu konkurencję pod nosem (alkohole Outlet, Sosnkowskiego 1), więc może łaskawie obniży ceny i da jakieś promo w końcu. Jak nie, to bye bye, tym bardziej, że niedługo będę miał Smaka po drodze do pracy.
Nie obniżą cen bo nie narzekają na brak klientówPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RomeY Wyświetlenie odpowiedziKula ma w końcu konkurencję pod nosem (alkohole Outlet, Sosnkowskiego 1), więc może łaskawie obniży ceny i da jakieś promo w końcu. Jak nie, to bye bye, tym bardziej, że niedługo będę miał Smaka po drodze do pracy.
Zdzierają z Ciebie a jednak tam kupujesz...Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziKula nie obniżył cen a jednak kupiłeś tam jakieś piwo, co ?
Zdzierają z Ciebie a jednak tam kupujesz...
Czesc piw kupuje w Outlecie, czesc w Smaku a czesc U Kuli, nie kazdy sklep wszystko ma i u niektorych inne sa tansze niz u innych. Jesli jestem blizej jakiegos sklepu, to tam robie zakupy, co w tym dziwnego?
Sledzisz mnie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziHejtujesz a później przychodzisz do Kuli po piwo, np. byłeś po Hadesa prawda?
Nie obniżą cen bo nie narzekają na brak klientów
Kula ma najdrozej w Trojmiescie, juz nawet afro w sopocie ma taniej i nalezy o tym pisac, bo moze nie kazdy ma ochote przeplacacLast edited by RomeY; 2015-08-12, 08:45.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RomeY Wyświetlenie odpowiedzija pierdole, dobrze sie czujesz? zajmij sie swoim zyciem, Hadesa kupilem tez i w outlecie (12,90zl) i w smaku (11,90zl), u was (chyba jednak masz tam jakies powiazania, wlasciciel czy sprzedawca? ujawnij sie - 13,90zl!! - 2 zl roznicy na butelce) zadowolony teraz?
Kula ma najdrozej w Trojmiescie, juz nawet afro w sopocie ma taniej i nalezy o tym pisac, bo moze nie kazdy ma ochote przeplacac
Widzę że jeździsz po wszystkich sklepach i sprawdzasz ceny - świetnie.
Informuj na bieżąco gdzie drożej, gdzie taniej - robisz dobrą robotę.
Fakt, jestem właścicielem ale nie tego sklepu
Ps. Służby specjalne monitorują wszystko i wszystkich - taka pracaPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziCzuję się świetnie Piotrze
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziWidzę że jeździsz po wszystkich sklepach i sprawdzasz ceny - świetnie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziInformuj na bieżąco gdzie drożej, gdzie taniej - robisz dobrą robotę.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziFakt, jestem właścicielem ale nie tego sklepu
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziPs. Służby specjalne monitorują wszystko i wszystkich - taka praca :
Comment
-
-
No już, dajcie sobie rąsie na zgodę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RomeY Wyświetlenie odpowiedzicos marne te sluzby wasze, skoro nie znacie nawet imienia no chyba, ze to z bierzmowania, to wtedy by sie zgadzalo
Jak pisalem, robie tam zakupy, gdzie mam akutalnie blizej, widze do niektorych trzeba pisac 2 razy to samo a oni dalej beda swoje
po to mniej wiecej jest ten dzial tak fyi
to pochwal sie ktorego, z pewnoscia odwiedze i porownam ceny, jak bede w okolicy
stalking tak motzno, jakie to trzeba miec nudne wlasne zycie, nie wspolczuje
Wg mnie nudne to jest jeżdżenie po sklepach i porównywanie cen, zależy co kto lubi.
Dla jasności - nie prowadzę sklepu z piwem.
Pozdrawiam.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziWg mnie nudne to jest jeżdżenie po sklepach i porównywanie cen, zależy co kto lubi.
Rzeczywiscie, lepiej zakonczmy, bo najwidoczniej nie rozumiesz czytanego tekstu albo specjalnie prowokujesz.
Comment
-
Comment