Gdańsk, Okulickiego 2B/8 (Orunia Górna), U Kuli [zamknięte]

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Antylop
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2009.10
    • 1415

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RomeY Wyświetlenie odpowiedzi
    Obnizcie ceny, bo to jest skandal, zeby butelkowe PP bylo drozsze niz w Pubie Pulapka!
    Reszta tez za droga o okolo 1zl na sztuce.
    Nie jest droższe - beczkowe piwa z "Pracowni Piwa" w Pułapce (jak wszędzie) kosztują około 11 zł a np. Huncwot "U Kuli" kosztuje 9,90 zł (BTW - zajebiste piwo).
    Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...

Comment

• RomeY
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2014.01
      • 56

Bzdura, 2 Smoki w Pułapce równo 10zł, w sklepie 10,10zł, Huncwot w sklepie 10,4zł, mam rachunek na dowód.

Saint No More 8,8 gdzie na południu płacą 7zł. Zdzierstwo moim zdaniem.
      Last edited by RomeY; 2014-12-14, 17:42.

Comment

• Antylop
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2009.10
        • 1415

Bzdura, 2 Smoki w Pułapce równo 10zł, w sklepie 10,10zł, Huncwot w sklepie 10,4zł, mam rachunek na dowód.

Saint No More 8,8 gdzie na południu płacą 7zł. Zdzierstwo moim zdaniem.
        Pewnie, że zdzierstwo, ale Huncwot w Pułapce jest za 11 zł a U Kuli kupiłem go za 9,90 zł (ale ja mam znajomości i zniżkę jak w większości sklepów...)

Comment

• Pendragon
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛
          • 2006.03
          • 13952

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedzi
          ale ja mam znajomości i zniżkę jak w większości sklepów...
          O ty huncwocie!

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• RomeY
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2014.01
            • 56

Kula ma w końcu konkurencję pod nosem (alkohole Outlet, Sosnkowskiego 1), więc może łaskawie obniży ceny i da jakieś promo w końcu. Jak nie, to bye bye, tym bardziej, że niedługo będę miał Smaka po drodze do pracy.

Comment

• Antylop
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2009.10
              • 1415

Kula ma w końcu konkurencję pod nosem (alkohole Outlet, Sosnkowskiego 1), więc może łaskawie obniży ceny i da jakieś promo w końcu. Jak nie, to bye bye, tym bardziej, że niedługo będę miał Smaka po drodze do pracy.
              Hejtujesz a później przychodzisz do Kuli po piwo, np. byłeś po Hadesa prawda?
              Nie obniżą cen bo nie narzekają na brak klientów

Comment

• Antylop
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2009.10
                • 1415

Kula nie obniżył cen a jednak kupiłeś tam jakieś piwo, co ?
                Zdzierają z Ciebie a jednak tam kupujesz...

Comment

• RomeY
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2014.01
                  • 56

Kula nie obniżył cen a jednak kupiłeś tam jakieś piwo, co ?
                  Zdzierają z Ciebie a jednak tam kupujesz...

Czesc piw kupuje w Outlecie, czesc w Smaku a czesc U Kuli, nie kazdy sklep wszystko ma i u niektorych inne sa tansze niz u innych. Jesli jestem blizej jakiegos sklepu, to tam robie zakupy, co w tym dziwnego?
                  Sledzisz mnie?

Comment

• RomeY
                    Kapral Kuflowy Chlupacz
                    • 2014.01
                    • 56

Hejtujesz a później przychodzisz do Kuli po piwo, np. byłeś po Hadesa prawda?
                    Nie obniżą cen bo nie narzekają na brak klientów
                    ja pierdole, dobrze sie czujesz? zajmij sie swoim zyciem, Hadesa kupilem tez i w outlecie (12,90zl) i w smaku (11,90zl), u was (chyba jednak masz tam jakies powiazania, wlasciciel czy sprzedawca? ujawnij sie - 13,90zl!! - 2 zl roznicy na butelce) zadowolony teraz?
                    Kula ma najdrozej w Trojmiescie, juz nawet afro w sopocie ma taniej i nalezy o tym pisac, bo moze nie kazdy ma ochote przeplacac
                    Last edited by RomeY; 2015-08-12, 08:45.

Comment

• Antylop
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2009.10
                      • 1415

ja pierdole, dobrze sie czujesz? zajmij sie swoim zyciem, Hadesa kupilem tez i w outlecie (12,90zl) i w smaku (11,90zl), u was (chyba jednak masz tam jakies powiazania, wlasciciel czy sprzedawca? ujawnij sie - 13,90zl!! - 2 zl roznicy na butelce) zadowolony teraz?
                      Kula ma najdrozej w Trojmiescie, juz nawet afro w sopocie ma taniej i nalezy o tym pisac, bo moze nie kazdy ma ochote przeplacac
                      Czuję się świetnie Piotrze
                      Widzę że jeździsz po wszystkich sklepach i sprawdzasz ceny - świetnie.
                      Informuj na bieżąco gdzie drożej, gdzie taniej - robisz dobrą robotę.
                      Fakt, jestem właścicielem ale nie tego sklepu
                      Ps. Służby specjalne monitorują wszystko i wszystkich - taka praca

Comment

• RomeY
                        Kapral Kuflowy Chlupacz
                        • 2014.01
                        • 56

Czuję się świetnie Piotrze
                        cos marne te sluzby wasze, skoro nie znacie nawet imienia no chyba, ze to z bierzmowania, to wtedy by sie zgadzalo

Widzę że jeździsz po wszystkich sklepach i sprawdzasz ceny - świetnie.
                        Jak pisalem, robie tam zakupy, gdzie mam akutalnie blizej, widze do niektorych trzeba pisac 2 razy to samo a oni dalej beda swoje

Informuj na bieżąco gdzie drożej, gdzie taniej - robisz dobrą robotę.
                        po to mniej wiecej jest ten dzial tak fyi

Fakt, jestem właścicielem ale nie tego sklepu
                        to pochwal sie ktorego, z pewnoscia odwiedze i porownam ceny, jak bede w okolicy

Ps. Służby specjalne monitorują wszystko i wszystkich - taka praca :
                        stalking tak motzno, jakie to trzeba miec nudne wlasne zycie, nie wspolczuje

Comment

• ART
                          mAD'MINd
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.02
                          • 23960

No już, dajcie sobie rąsie na zgodę
                          - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                          - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                          - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Antylop
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2009.10
                            • 1415

cos marne te sluzby wasze, skoro nie znacie nawet imienia no chyba, ze to z bierzmowania, to wtedy by sie zgadzalo

Jak pisalem, robie tam zakupy, gdzie mam akutalnie blizej, widze do niektorych trzeba pisac 2 razy to samo a oni dalej beda swoje

po to mniej wiecej jest ten dzial tak fyi

to pochwal sie ktorego, z pewnoscia odwiedze i porownam ceny, jak bede w okolicy

stalking tak motzno, jakie to trzeba miec nudne wlasne zycie, nie wspolczuje
                            Nie wyobrażasz sobie jakie moje życie jest pasjonujące
                            Wg mnie nudne to jest jeżdżenie po sklepach i porównywanie cen, zależy co kto lubi.
                            Dla jasności - nie prowadzę sklepu z piwem.
                            Pozdrawiam.

Comment

• Antylop
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2009.10
                              • 1415

Posłuchajmy głosu rozsądku (głosu Arta - on jest tu szefem)
                              i zakończmy tę dysputę

Comment

• RomeY
                                Kapral Kuflowy Chlupacz
                                • 2014.01
                                • 56

Wg mnie nudne to jest jeżdżenie po sklepach i porównywanie cen, zależy co kto lubi.
                                To jeszcze raz, trzeci raz, jak do sciany (zeby nie uzywac przezwisk) - jestem akurat w okolicy danego sklepu, jade i mam go po drodze, wpadam akurat tam i kupuje. Jeszcze nie rozumiesz? Przeliterowac? Co ty myslisz? Ze jade do jakiegos sklepu specjalnie 20km zeby porownac ceny??

Rzeczywiscie, lepiej zakonczmy, bo najwidoczniej nie rozumiesz czytanego tekstu albo specjalnie prowokujesz.

Comment

Przetwarzanie...
                                X