Generalnie króluje Specjal, ale bez specjalnego trudu traficie Amber, tez seria Po Godzinach-AiPA oraz Braniewo.
Stegna, zbiorczo.
Collapse
X
-
Jeżeli chodzi o beczkę to masz troche racji (jednak w co najmniej 60-70% lokali Specjal z beczki jest, może nie jako wiodące piwo -parasol, ale jest). Natomiast w sklepach króluje, jest w każdym sklepie i to eksponowane. następne piwa patrząc na ręce kupujących to Tatra i Tyskie. Staropolskiego w sklepach dużo - fakt, ale nie wiem jak sprzedaż.Ostatnia zmiana dokonana przez VanPurRz; 2015-07-20, 17:45."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
O sprzedaż piw ze Staropolskiego zapytałem barmankę z baru na ulicy Lipowej przy plaży i powiedziała mi że najlepiej schodzi miodowe ale ludzie narzekają na cenę. Co do cen piw to 1,65zł za butelkę Remusa i 1,99zł za Amber Chmielowe są dla mnie bardzo akceptowalne. Mimo wszystko wypicie paru piwek z Gościszewa przed domkiem w dobrym towarzystwie robi robotęComment
Related Topics
Collapse
-
Klasyczna smażalnia sezonowa czynna od 1973 roku. Pyszne rybki, jest cymbergaj, są duże drewniane stoły a do picia lany Specjal i co ważniejsze spory wybór Ambera z butli. Króluje Neptun za jedyne 5 zł co jest chyba najtańszym piwem w całej Stegnie. Całkiem dobre piwko.
-
Channel: Pomorskie
2020-08-07, 19:39 -
-
Obok Baru Bosmańskiego lokal o wystroju marynistycznym (bardzo fajnym) z pysznym jedzeniem i sporymi porcjami (naleśniki, schabowy, ryby także z pieca). I dobrym wyborem Gościszewa (Komtur, Drwal, Porter, Rybak, Surfer, Szeryf) z butelki. Mają chleb i ciasto własnego wyrobu - przepyszne.
...-
2020-08-07, 19:44 -
-
Firma Schulz, na Ukrainie jest chyba najbardziej rozpowszechnionym producentem technologii do produkcji piwa. Nie dziwi więc stworzenie przez nią firmowych restauracji wraz z browarem, które jak dotąd są w liczbie trzech.
Największym pod względem przerobu jak i metrażu, jest mieszczący...-
Channel: Ukraina
2019-12-04, 21:17 -
-
Typowo letni bar usytuowany tuż przy Marinie.
Jak na bar letni zaskakuje brak kiczu. Miło i przyjemnie plus widok na cumujące łodzie w marinie. Pomijając ofertę kuchni, z nalewaka na stałe gości tutaj czarny Specjal i Specjal Niefiltrowany z Rokitnikiem (oba piwa po 8zł).-
-
-
Wciągu lokali przy dworcu w miejscu, gdzie 2-3 lata temu była Pinta Sopot otwarty jest pub Avangarda. 4 nalewaki rotacyjne i trochę piw butelkowych. Przy wejściu wygląda jakby to był pub browaru Cieszyn. Dzisiaj lanego Cieszyna nie było. Zamiast tego można było napić się Pan i Pani, Rowing...
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment