Generalnie króluje Specjal, ale bez specjalnego trudu traficie Amber, tez seria Po Godzinach-AiPA oraz Braniewo.
Stegna, zbiorczo.
Collapse
X
-
Jeżeli chodzi o beczkę to masz troche racji (jednak w co najmniej 60-70% lokali Specjal z beczki jest, może nie jako wiodące piwo -parasol, ale jest). Natomiast w sklepach króluje, jest w każdym sklepie i to eksponowane. następne piwa patrząc na ręce kupujących to Tatra i Tyskie. Staropolskiego w sklepach dużo - fakt, ale nie wiem jak sprzedaż.Last edited by VanPurRz; 2015-07-20, 17:45."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
O sprzedaż piw ze Staropolskiego zapytałem barmankę z baru na ulicy Lipowej przy plaży i powiedziała mi że najlepiej schodzi miodowe ale ludzie narzekają na cenę. Co do cen piw to 1,65zł za butelkę Remusa i 1,99zł za Amber Chmielowe są dla mnie bardzo akceptowalne. Mimo wszystko wypicie paru piwek z Gościszewa przed domkiem w dobrym towarzystwie robi robotę
Comment
-
Comment