Stegna, zbiorczo.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

Stegna, zbiorczo.

Generalnie króluje Specjal, ale bez specjalnego trudu traficie Amber, tez seria Po Godzinach-AiPA oraz Braniewo.
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
  • Baard
    Porucznik Browarny Tester
    • 2010.01
    • 316

To królowanie Specjala chyba się kończy bo przy plaży coraz mniej lokali oferuje je z kija. Trzeba zaznaczyć, że mocno promuje się Browar Staropolski (w butelkach).

Comment

• VanPurRz
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2008.09
      • 4229

Jeżeli chodzi o beczkę to masz troche racji (jednak w co najmniej 60-70% lokali Specjal z beczki jest, może nie jako wiodące piwo -parasol, ale jest). Natomiast w sklepach króluje, jest w każdym sklepie i to eksponowane. następne piwa patrząc na ręce kupujących to Tatra i Tyskie. Staropolskiego w sklepach dużo - fakt, ale nie wiem jak sprzedaż.
      Last edited by VanPurRz; 2015-07-20, 17:45.
      "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Baard
        Porucznik Browarny Tester
        • 2010.01
        • 316

O sprzedaż piw ze Staropolskiego zapytałem barmankę z baru na ulicy Lipowej przy plaży i powiedziała mi że najlepiej schodzi miodowe ale ludzie narzekają na cenę. Co do cen piw to 1,65zł za butelkę Remusa i 1,99zł za Amber Chmielowe są dla mnie bardzo akceptowalne. Mimo wszystko wypicie paru piwek z Gościszewa przed domkiem w dobrym towarzystwie robi robotę

Comment

• VanPurRz
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2008.09
          • 4229

Dokładnie Fajnie jest "na końcu świata" spotkać znajomą twarz

Comment

• e-prezes
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2002.05
            • 19269

Włączasz TV i same znajome twarze

Comment

Przetwarzanie...
            X