Kartuzy, Skrzyżowanie ul. Leśnej i Lipowej, [nazwa do uzupełnienia]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • baca2411
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.03
    • 2

Kartuzy, Skrzyżowanie ul. Leśnej i Lipowej, [nazwa do uzupełnienia]

Sklep odwiedzałem już kiedyś i wyróżniał się od reszty piwami z Ciechana i z Bojanowa. Jednak po wczorajszych odwiedzinach widzę DUŻO nowości.
    Zapamiętałem pozycje z browarów:
    - PINTA
    - DOCTOR BREW
    - PRACOWNIA PIWA
    - BROWAR JAN OLBRACHT
    - PIWOWAROWNIA
    - RADUGA

Warte odnonowania bo w najbliższej okolicy jest to jedyny sklep oferujący chociaż jakieś piwa kraftowe.
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13963

Lipowa 2.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• szucik
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2015.07
      • 2

A w Żukowie coś jest wartego uwagi?

Comment

• baca2411
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2015.03
        • 2

Jakieś dwa miesiące temu widziałem Atak Chmielu, parę piw z Kormorana i Gościszewa w sklepie "Żuczek" ( Gdańska 14 B)w Żukowie. W delikatesach MAX&Xavier (ul. Gdyńska 32) około rok temu były piwka z PINTY. Ostatnio widziałem same importy.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
          Niemcy, Kassel, Untere Königsstraße 60, Bierstube am Stern
          dadek
          Bardzo wesołe miejsce w samym centrum Kassel. Główne skrzyżowanie tramwajowe (gwiazda czyli Stern, rozjazdy w każdym kierunku), ruch tramwajów całodobowy. Nigdzie nie znalazłem godzin otwarcia/zamknięcia, o każdej porze dnia/nocy gdy przejeżdżaliśmy było otwarte (przynajmniej w sierpniu...
          2024-09-03, 03:09
        • heckler
          Strážnice, Předměstí 397, Minipivovar Connor
          heckler
          Strážnice to małe miasteczko w kraju południowo morawskim. Małe, ale od 2023 roku posiadające już dwa browarki. Pierwszy Strážnický Slavjan, podobno był na sprzedaż, ale czy do tego doszło?? Czesi na swoich stronach piszą, że w styczniu tego roku był dostępny w firmowej knajpce....
          2024-05-10, 06:16
        • dadek
          Praha-Kobylisy, Na pecích 1044, Pivovar Bad Flash
          dadek
          Komuś kto choć raz był w Pradze i trochę interesuje się kraftowym piwem, nazwa browaru powinna coś mówić. Choć pierwszą warkę uwarzono tu w maju 2021, to od około 7 lat piwa Bad Flash były warzone kontraktowo w różnych czeskich browarach przez dwóch dobrze znanych w praskim piwnym światku...
          2022-09-29, 01:56
        • darekd
          Racibórz, Książęcy (Polski Chmiel)
          darekd
          Jedno z trzech piw (obok Zuli i Oktawii) z serii Polski Chmiel, która jest do dostania w Aldi.

Wszystkie piwa mają 11% i 4,5%

Chmiel: Książęcy, o którym wiem niewiele, na ecie wspominają o czerwonej pomarańczy i moreli. Gdzieś jakiś bloger wspominał, że cytrusy....
          2022-06-24, 21:39
        • bastion
          Słowacja, Galanta, Safarikova 430, Pivovar Galgan
          bastion
          Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...
          2021-11-22, 19:17
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...