Łeba, H. Sienkiewicza, Odido

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19292

Łeba, H. Sienkiewicza, Odido

Duża hala murowana mieszcząca sklep ogólny z dość znośnym wyborem piw. Na uwagę zasłużył Bytów i Tenczynek (coś koło 5 zł).

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Koło, Sienkiewicza 35, Beefteka Browar Koło
    pebejot
    Z końcem roku w Wielkopolskim Kole rozpoczął działalność browar restauracyjny.
    Browar "Beefteka Browar Koło" zlokalizowany jest w pobliżu centrum, półtora kilometra od dworca kolejowego.
    Lokal mieści się w budynku handlowo-usługowym na dolnym poziomie, dość zakamuflowany...
    2022-01-10, 16:18
  • e-prezes
    Łeba, Wybrzeże 1, Tawerna Rybacka
    e-prezes
    Jak już ktoś będzie miał dość łebskiego, Specjala to może podejść tu. Poza żywcową masówką APA z nalewaka za bodaj 8 zł. Do tego jedzenie.
    2018-08-25, 12:55
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • ART
    Nowy Świat 27, Kufle i Kapsle Nowy Świat
    ART
    Widzę że KiKów napączkowało w Warszawie. Taki tam kawiarniany klimat z widokiem na często patrolowaną ulicę. Ciekawy czarnolustrzany sufit.

Kranów piwnych 11. Piwa w dobrej formie.

Ale co przykuło uwagę w szczególności - któż to na ten super pomysł wpadłbył?!...
    2024-04-24, 19:05
  • Javox
    Harbour, Singlefin Lager
    Javox
    Lekki lagerek z alko 4.0%

Piana - na dłużej pełna warstewka.
    Lacing - trochę było.
    Barwa - klarowne piwo, złota słomka.
    Gaz - średni.
    Aromat - gorzkawa zbożowość.
    Smak - lekko słodkawe, zbożowość lekko brzeczkowa (pilzneńsko), nutki cytrusowe,...
    2024-02-23, 21:30
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...