W DH "Klif" pojawił się zestaw piw z browaru "Weltenburger Kloster" (Jasna i Ciemna Pszenica, Koźlak i Ciemniak) w cenie 26zł. A do zestawu dołaczony jest truck z tegoż właśnie browaru.
Gdynia - sieć BOMI
Collapse
X
-
-
Tym razem w Bomi w Klifie pokazały się dwa produkty z browaru Staropolskiego (Porter oraz Złote za 2,79zł).
Comment
-
-
Piekną niespodzianke sprawiło nam Bomi w Klifie oferując Stout'a z Gab'a w cenie 3,20zł i Kamasutre za 2,79zł plus Ciemne i Jasne piwa z czeskiego Louny za 2,75zł. Oprócz tego w ciągłej sprzedaży piwa egzotyczne m.in. Brazylia, USA, Laos itd.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPiekną niespodzianke sprawiło nam Bomi w Klifie oferując Stout'a z Gab'a w cenie 3,20zł i Kamasutre za 2,79zł plus Ciemne i Jasne piwa z czeskiego Louny za 2,75zł. Oprócz tego w ciągłej sprzedaży piwa egzotyczne m.in. Brazylia, USA, Laos itd.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPiekną niespodzianke sprawiło nam Bomi w Klifie oferując Stout'a z Gab'a w cenie 3,20zł i Kamasutre za 2,79zł plus Ciemne i Jasne piwa z czeskiego Louny za 2,75zł. Oprócz tego w ciągłej sprzedaży piwa egzotyczne m.in. Brazylia, USA, Laos itd.Last edited by Maggyk; 2006-08-22, 18:54.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzZiobro możesz mnie już zamknąć- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
W "Klifie" pojawiły się pierwszy raz widziane przeze mnie w Polsce piwa pochodzące m.in. z Ugandy (Bell), Australii, Maroka (Flag Speciale), Japonii (Orion), Mauritiusa (Phoenix Beer).
Na polskich półkach w ciągłej sprzedaży Amber, Gab oraz (na razie) Jurand Premium.
Comment
-
-
W "Klifie" do nabycia m.in. "Core" z Głubczyc i piwa (stout, ale) z O'Hanlons Brewing.
Comment
-
Comment