Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika huanghua
Gdańsk, Czerwony Dwór 17A (Przymorze), sklep Smak
Collapse
X
-
-
wjechał Strzelec Jasne Pełne i Mocne wersja puszkowa, oraz Faxy puszki, butelki i duże puszkiComment
-
2 nowe puszki: Górskie Mocne i Śląskie Mocne 7%Comment
-
Miałem przyjemność odwiedzić w piątek ten zacny przybytek. Wyszedłem z zapasem pysznego piwa i kompletem szklaneczek z Ciechanowa. O mały włos zostałbym także właścicielem unikalnych szklanek z browaru Nutella
Dyrektorowi wielkie dzięki za miłe przyjęcieComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyO mały włos zostałbym także właścicielem unikalnych szklanek z browaru Nutella ;:Comment
-
Podczas naszej wizyty w Gdańsku na pewno odwiedzimy Smaka! Abernacka polecali
Dyrektor do Bielkówka się wybiera czy za ladą zostaje??
PS. W niedziele czynne?? Jak nie to postaramy się w poniedziałek.
PS2. Mapka jakaś by się przydała...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyMiałem przyjemność odwiedzić w piątek ten zacny przybytek. Wyszedłem z zapasem pysznego piwa i kompletem szklaneczek z Ciechanowa. O mały włos zostałbym także właścicielem unikalnych szklanek z browaru Nutella
Dyrektorowi wielkie dzięki za miłe przyjęcieW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta...
PS2. Mapka jakaś by się przydała...W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaPodczas naszej wizyty w Gdańsku na pewno odwiedzimy Smaka! Abernacka polecali
Dyrektor do Bielkówka się wybiera czy za ladą zostaje??
PS. W niedziele czynne?? Jak nie to postaramy się w poniedziałek.
PS2. Mapka jakaś by się przydała...
Sklep jest czynny codziennie 8-22. Wspomnij, że jesteś z forum - napewno moi współpracownicy się "ucieszą"Comment
-
wjechały Tucherki:
pszeniczka jasna, ciemna, bezalkoholowa, oraz ciemniaczek - BujuvatorComment
-
Super sklep !
Dokładnie przed tygodniem miałem okazję po raz pierwszy zajrzeć do sklepu SMAK. Pierwszy, ale z pewnością nie ostatni! Wybór piw jest iście oszałamiający, tak, że na dość długi czas wybiło mnie z konceptu.
W końcu wybrałem cały zestaw Krajana (z piwami Jakt na czele), Rycerza z Gościszewa, coraz trudniej dostępne w innych miejscach Farskie z Ciechanowa, parę nowości (jak dla mnie) z Juranda - m.in. Chiller i Mazurskie... Nadal jestem pod wrażeniem i nadal rozkoszuję się tymi specjałami.
Na specjalną wzmiankę zasługuje fachowa i miła obsługa (przy okazji serdecznie dziękuję za otrzymane upominki !!!). Panie Dyrektorze, tak trzymać ! Przy kolejnej wizycie w Gdańsku nie omieszkam zajrzeć i nieco spustoszyć półeczki. Do spółki z łódzkim DZIADEM jesteście THE BEST ! (warszawska JOLA się chowa....)Comment
-
wjechał Bernard niepasteryzowany w zwykłej butli, oraz "świątecznej".
+ parę innych piwek z czech i niemiecComment
-
znów troszkę Czech, oraz Litwa (Svyturysy, Utenosy)
+ GAB Stout (tu pozdrawiam Pogoniarza) i GAB KamasutraComment
-
Witam
od ponad roku zaopatruję się w Smaku i naprawdę poleciłem go wielu znajomym. Aktualnie chyba jedno z nielicznych miejsc gdzie faktycznie mozna dostać Svyturysa (kilka gatunków) i to w rozsądnej cenie. Naprawdę polecam!
p.s. pozdrowienia dla Dyrektora i jeszcze raz thanx za sovenirki ))Comment
Comment